Delia, la un pas să leșine pe scena de la Untold. A trecut prin momente de panică „Îmi plesneau venele pe cap. Nu sunt genul care arată foarte multă piele”

Delia, captură video TikTok
Descriere foto: Delia, captură video TikTok

Delia Matache le-a povestit fanilor sentimentele care au încercat-o în timp ce cânta pe scena de la Untold

Delia a făcut un adevărat show pe scena de la Untold, acolo unde artista a cântat în una dintre cele patru seri de show. Ca de obicei, vedeta nu și-a făcut apariția oricum pe scenă, ci cu o costumație extravagantă, neagră, de latex, care o caracterizează 100%. Cu toată că apariția ei a fost demnă de scena uriașă de la Cluj, după prestație, aceasta le-a povestit fanilor prin ce a trecut cât timp a performat în fața zecilor de mii de oameni. Se pare că temperaturile crescute i-au pus capac solistei, care a fost la un pas de leșin, din cauza ținutei nepotrivite pe care și-a ales-o.

„Erau 35 de grade, iar eu aveam hanorac cu glumă. Femeia e nebună, cred că am slăbit ieri 3 kilograme. Data trecută când am cântat la Untold a fost chiar răcoare și m-am gândit că anul acesta nu aș vrea să mă îmbrac cu ceva foarte lejer, am vrut ceva care să arate foarte bine în poze, o costumație de scenă, iar costumație de scenă la 35 de grade, mai greu, nu sunt genul care arată foarte multă piele, oricum, în contextul în care ești privit din toate unghiurile, nu știi cum cade lumina de pe scenă, nu e sigur și atunci trebuia să fie ceva să nu se vadă corpul. Am avut la mine 3 variante de costumații, toate acoperite, iar asta era cea mai pe corp și la asta pot bocancii cu care mă pot desfășura bine pe scenă.”, a dezvăluit Delia pe rețelele de socializare.

VEZI și: Delia, țeapă de 2000 de auro, la concertul lui Beyonce din Vrșovia. Ce a pățit artista când a ajuns la casa de bilete„ Ne-am dat seama când am vrut să luăm brățările. Aveți mare grijă”

„Îmi plesneau venele pe cap”

Vedeta a rezistat cu brio pe tot parcursul momentului muzical, însă sentimentele care au încercat-o în acele clipe nu au fost deloc unele prea plăcute. Aceasta le-a arătat fanilor chiar și o fotografie în care mai multe vene i se umflaseră pe frunte, pe care Delia nu le mai văzuse niciodată în acel fel.

„Cam așa trebuia să mă îmbrac eu la Untlod la 30 și ceva de grade, să fiu ok cu temperatura, să nu leșin. Cum puteam să mă duc așa? Ținuta de scenă de divă, rockstar, nu s-a inventat. La 35 de grade nu există! Nicio ținută! Nu e nimic confortabil. Nu are cum.

Bine… Nici în extrema în care nebuna s-a îmbrăcat în latex. Asta a fost un pariu pe care aproape l-am pierdut. Am vrut să văd dacă leșin sau nu. Am vrut să văd dacă rezist, cât de mult pot să slăbesc într-o oră în care cânt și dansez îmbrăcată în latex. Îmi plesneau venele pe cap. La un moment dat mi s-a umflat capul. Mi-au apărut niște vene despre care nici nu știam că sunt acolo. Nu le-am văzut niciodată. Le-am văzut în poze. Am văzut că am niște vene pe cap care efectiv stăteau să se spargă”, a mai spus artista. 

VEZI și: Delia, val de critici după ce s-a pozat într-un costum de baie minuscul. Replica genială a artistei

Vedeta are mereu doar apariții extravagante

După cum declara în trecut pentru Spectacola, vedeta nu a fost niciodată adepta tiparelor și trendurilor. Aceasta își dorește mereu să iasă din tipare, să-și depășească propriile limite, lucru care a ajutat-o să se apropie de toate categoriile de public, spune ea.

„Mie nu mi-a plăcut niciodată să stau în tipare, să îmi impun limite, nu mi-am propus niciodată să plac tuturor. Prin acest fel de a fi al meu și prin modul în care am ales să mă dezvolt ca om și ca artist, am reușit să mă apropii de feluri diferite de public, pentru că mereu am explorat, m-am jucat, am încercat și am vrut să fiu eu. Dacă publicul a rezonat, atunci nu îmi rămâne decât să mă bucur.”, a declarat în trecut Delia, pentru Spectacola.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 07 aug 2023, 08:22 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience