Gina Matache, mama Deliei, adevărul despre problemele de sănătate: „Coloana este din loc în loc lovită. Sunt eforturi mari”

Data publicării:

Gina Matache a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă.

Au existat extrem de multe voci în ultima vreme care spuneau faptul că Gina Matache, mama Deliei, se confruntă cu probleme de sănătate, care îi fac viața pe scenă din ce în ce mai grea. Astfel, vedeta a dezvăluit faptul că totul are de-a face cu coloana, acolo unde durerile încep să fie mai mari de la o zi, la alta. Toate problemele au început încă din copilărie, își amintește artista, care dezvăluie astfel că a făcut și un sport de performanță, pe vremuri. Chiar dacă mama sa a avertizat-o la vremea aceea, cu privire la consecințele pe care le poate avea acea activitate fizică, Gina Matache nu a ascultat, motiv pentru care în ziua de astăzi regretă.

„Am probleme cu coloana. În tinerețea mea, am făcut mult sport și proba mea de bază era săritura mea la înălțime și până să ajungi la concurs, trebuia să faci zilnic antrenamente, nu poți să faci din prima săritura perfectă. Imaginează-ți câte lovituri din alea am luat eu. Coloana este din loc în loc lovită, atunci nu mi-am dat seama. Mama îmi spunea pe atunci că o să ajung la bătrânețe să sufăr.”, a declarat Gina Matache, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV.

Citește și: Delia, reacție acidă din partea fanilor după ce s-a pozat la piscină. Connect-R a intervenit și el /FOTO

Cum face să scape de durerile de spate

Uneori, durerile de spate sunt cu adevărat insuportabile, mărturisește Gina Matache, care spune că viața pe scenă devine tot mai grea în ultima perioadă. Tocmai din cauza acestui lucru, solista încearcă să recurgă la fel de fel de soluții, care să îi mai estompeze durerile și să o facă să mai rămâne pe scenă încă o perioadă bună. De asemenea, Delia are și ea un rol semnificativ în acest proces, întrucât își încurajează constant mama să își petreacă timpul liber după bunul plac, în diferite destinații străine.

„Sunt eforturi mari, mă mai duc la sală, am făcut o singură dată injecții, dar mi s-a părut prea mult pentru mine și coloana mea. Sunt dureroase, foarte dureroase, am zis gata. Delia mă încurajează întotdeauna, Îmi zice să mă duc, să mă plimb, că îmi ia ea bilet. În ultima perioadă chiar i-am ascultat sfatul și mi-a prins bine, am ascultat-o și am plecat.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Ce spune Gina Pistol despre fizicul Deliei: "E femeia așa, cărnoasă. Eu aș vrea să fiu mai..."

Delia îi seamănă leit

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Delia Matache îi seamănă leit mamei sale. Totuși, acest lucru nu este valabil doar când vine vorba de aspectul fizic, ci și de hobbyuri și de personalitate. Se știe deja faptul că celebra solistă este înnebunită după drumeții și după aventurile extreme, acest lucru fiind moștenit din familie, după cum povestește Gina Matache. 

„Cu mine seamănă Delia, până în clasa a 8-a eu am stat doar pe munți. Ea a fost prima dată în drumeție la 3 ani, a avut mare noroc că l-a întâlnit pe Răzvan care e la fel. Ea a mai avut prieteni care au mers până la bază și atât.”, mai spune Gina Matache.

Citește și: Un artist celebru o face praf pe Delia: „Dacă nu eram eu, ea nu exista azi”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel