Cum se descurcă Dinu Maxer cu copiii, în timp ce Deea e în vacanță cu noul iubit: „Sunt cu ochii cât cepele”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Dinu Maxer
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Dinu Maxer

Dinu Maxer este signur la mare cu copiii. Deea a fost dur criticată pentru plecarea în vacanță.

Deea Maxer, cunoscută pentru povestea sa de viață și divorțul de Dinu Maxer, și-a găsit în sfârșit fericirea alături de Robert Drilea și nu ezită să împărtășească bucuria lor cu cei din jur. După despărțirea de Dinu Maxer, cu care a petrecut 18 ani din viață, Deea a început o nouă călătorie a iubirii alături de Robert.

Cu toate că a fost criticată pentru rapiditatea cu care a intrat într-o nouă relație, Deea nu se lasă afectată și arată lumii întregi că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Cei doi își arată iubirea în mediul online, împărtășind momente speciale și creând amintiri frumoase alături de fanii lor.

Robert Drilea a demonstrat afecțiunea sa pentru Deea încă de la început, prin gesturi romantice și susținere necondiționată, ajutând-o să depășească provocările pe care le-a întâmpinat în căsnicia anterioară. După doar câteva luni de relație, cei doi au luat o decizie importantă și au plecat într-o vacanță romantică în Grecia.

Criticată de fani

Deea Maxer a pelcat în vacanță cu partenerul său, Robert Drilea. Din această cauză, vedeta a fost aspru criticată pe rețelele de socializare pentru faptul că a plecat și i-a lăsat pe cei doi copii cu tatăl lor, cu Dinu Maxer. 

„Oricâte scuze i-ai căuta”, „Un tată excepțional. Mama, care spunea că-i iubește, unde este??? Este foarte îndrăgostită, a uitat de copii?”, „Mama are treabă cu noul iubit, este îndrăgostită”, „Felicitări! Sunteți minunați! Ești un exemplu de tată! Din păcate, ea a ales să salveze viața individului, să-l facă mai bun, cum spune sărăcuțul, cu prețul distrugerii sufletelor nevinovate. Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze pe tine și puii tăi!”, „Felicitări, să ai grijă de copii, că sunt micuți și Domnul te va răsplăti… că ea e cu iubitul. Rușine să-i fie”, acestea sunt doar câteva dintre mesajele internauților la adresa Deei Maxer.

Artistului i s-a pus în vedere „reclama” care se face la adresa fostei sale soții pe internet, iar acesta a oferit un răspuns scurt:

„E gura lumii. Eu nici măcar nu citesc aceste comentarii”, a spus Dinu Maxer, pentru Cancan.

Fiul său îl ajută la evenimente

Împreună cu Andrei, fiul său, organizează un program destinat copiilor. Fiica lor se află în prezent la el, pentru o săptămână. Este singur în îngrijirea lor, fără a avea nevoie de bone. Se declară mândru de implicarea fiului său, care se ocupă de sora sa atunci când este necesar. Amândoi au avut o apariție pe scenă alături de el. De asemenea, copii vor sta și cu mama lor când se va întoarce.

„Am semnat un contract ca prezentator, cântăreț. Cam toată vara voi fi la mare. Cu Andrei fac programul pentru copii. Fata e la mine, pentru o săptămână. Sunt singurel, cu amândoi, dar n-am nevoie de bonă sau de altcineva ca să mă ajute. Sunt atât de mândru de Andrei, stă cu surioara lui când e nevoie. Ambii au urcat pe scenă, alături de mine. Or să facă concediu și cu Deea”, a mai spus acesta, potrivit Cancan.

Nu caută aventuri

Cu toate că are numeroase frumuseți autohtone în jurul său, iar multe fete îi trec prin față, îmbrăcate în mod provocator, artistul rămâne în continuare singur. Acesta a dorit să sublinieze că nu este interesat de aventuri de niciun fel, ci că își dorește o relație serioasă cu o tânără care să fie atât atrăgătoare, cât și suficient de inteligentă.

„Sunt cu ochii cât cepele. Dar momentan, nimic. Prima data e evident că te atrage aspectul fizic. După care, încerci să te convingi că e dublată de un intelect pe măsură. Apoi abia după aceea ai curajul să o inviți la o cafea. Dacă are doar fizic, pun punct. Eu nu caut aventuri”, a completat acesta, pentru sursa precizată.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel