„Mi-a pus Robert pe deget inelul” Deea Maxer, anunț neașteptat. Gestul făcut de iubitul său, care a surprins-o pe vedetă

Data publicării:

Deea Maxer a surprins pe toată lumea cu decizia pe care a luat-o noul iubit, vizavi de relația lor. 

Deea Maxer este mai fericită ca niciodată. După e a divorțat de tatăl copiilor ei, diva și-a găsit fericirea în brațele noului său iubit, Robert Drilea. De mai multe luni, vedeta se bucură de o poveste de dragoste adevărată alături de noul bărbat. 

 Deea Maxer, anunț neașteptat despre relația sa

Deea Maxer pare mai fericită ca niciodată în brațele noului iubit. Cei doi au plecat într-o vacanță romantică, pe tărâmul Greciei, acolo unde se bucură unul de prezența celuilalt. Recent, în cadrul unui interviu, încă soția lui Dinu Maxer a dezvăluit că iubitul său a făcut un gest cu totul neașteptat. Mai exact, bărbatul i-a pus inelul, dar nu pe deget, ci  se referă la cheile de la casa lui. 

„Eu am primit cel mai mișto inel. Mi-a pus Robert pe deget inelul de la cheile casei lui, așa că mai important decât asta ce contează”, a declarat Deea Maxer pentru un post TV.

Ce au spus părinții lui Robert când au văzut-o pe Deea Maxer

Deea Maxer a fost invitată în emisiunea „Te Show”, acolo unde a povestit ce reație au avut părinții lui Robert, după ce au văzut-o. Artista a mărturisit că a fost primită cu brațele deschise și a rămas surprinsă de familia extraordinară pe care o are iubitul ei. 

„Robert nu știa că sunt persoană publică, nu cunoștea numele de Maxer. E ciudat pentru el, cât și pentru familia lui. Eu știu ce simte o mamă, știu ce simte mama când se scriu lucruri. I-am cunoscut și părinții, și bunicile, am fost la bunica la Piatra Neamț. Am cunoscut o familie extraordinară, le mulțumesc  foarte mult că m-au primit cu brațele deschise.”, a povestit Deea Maxer, la Teo Show.

 Deea locuiște cu fiica lor, Maysa, iar Dinu cu Andreas. Pentru a nu-i afecta pe copii, Deea și-a luat un apartament în același bloc cu fostul soț. 

„ În momentul de față avem două case, apartamentul meu și apartamentul lui, care nu sunt la distanță mare unul de celălalt. Maysa este în permanență cu noi, indiferent dacă suntem noi la 'casa fetelor', cum am numit-o încă de la început, chiar dacă suntem la Robert acasă.”, a mai spus Deea.

Deea Maxer a fost cea care a luat decizia despărțirii de Dinu

Se pare că Deea Maxer a fost cea care i-a spus fostului ei soț că cel mai bine este să meargă pe drumuri separate. Chiar dacă Dinu nu a acceptat inițial decizia radicală, se pare că acesta a ajuns la aceeași concluzie, cu timpul.

„Eu am vrut să divorțez, i-am spus de ani de zile asta lui Dinu, nu i-am zis recent, dar n-am avut curaj niciodată până acum. Eu nu i-am spus că vreau să divorțez, dar știam că se va ajunge aici. Sunt mici lucruri care s-au întâmplat în timp. Nu există o rețetă aici, fiecare funcționează diferit. Nu regret absolut nimic, a fost un șoc pentru toată lumea, am înțeles asta, doar că oamenii trebuie să înțeleagă că a fost o chestie gândită, calculată. Când Dinu a văzut și el că nu funcționăm, a luat decizia. Există viață după divorț.

S-a vorbit de înșelat, dar nu a existat așa ceva. Pur și simplu doi oameni care și-au schimbat principiile de viață, s-au întâmplat multe lucruri și cred că asta a fost cea mai bună decizie pentru noi și pentru copii noștri. Eu am preferat să rămân în umbră, pentru că oamenii judecă și este ciudat, știu, nu m-am văzut nici eu în punctul ăsta niciodată.”, a spus Deea Maxer, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel