Deea Maxer, declarație privind criticile primite în urma relației cu Robert Drilea. Fosta soție a lui Dinu Maxer răspunde acuzațiilor

Data publicării:

Deea Maxer a vorbit, într-un final, despre criticile primite în urma asumării relației cu Robert Drilea.

Deea Maxer nu a răspuns niciodată valurilor de critici pe care le-a primit cu ceva luni în urmă, atunci când și-a asumat relația cu Robert Drilea, relativ imediat după despărțirea de Dinu Maxer. Ei erau foarte îndrăgiți pentru cuplul pe care îl formau, iar fanii, dar și publicul au condamnat foarte tare decizia ei de a pleca pe un drum separat. În momentul asumării relației cu noul iubit, fanii au avut nervii întinși la maxim, mai ales că nu ar fi înțeles cum de și-a găsit iubirea imediat după o relație de 18 ani. Cu toate acestea, problemele nu apăruseră imediat înainte de anunțul dureros, ci cu mult înainte. Cei doi, spunea Dinu Maxer la „Detectorul de minciuni”, au încercat mult timp să readucă acea sclipire din relație, însă nu a fost să fie.

Vezi și: Deea Maxer a însoțit-o singură pe fiica ei la școală. Ce a avut de spus Dinu Maxer cu privire la această situație

De asemenea, Deea a fost ținta criticilor în ultimele luni, iar ea nu a venit cu declarații ca răspuns la mirarea fanilor. De aceea, acum, după mai multe luni, Deea a vorbit despre momentele care au făcut-o să treacă prin fel și fel de emoții.

Comentarii erau și în mariajul cu Dinu Maxer

Ea început prin a spune că și în timpul mariajului cu Dinu Maxer existau comentarii negative, ceva des întâlnit la orice persoană publică asumată, însă ea a ales să încerce să ignore criticile neconstructive.

„Există și au existat dintotdeauna (n.r. hateri), și când eram în cadrul căsătoriei, tot timpul există situații de hate, oamenii nu o să te placă cu toții, e ceva normal. Având în vedere că sunt de vreo 18 ani în lumina reflectoarelor, vrând, nevrând, e normal să te obișnuiești cu faptul că nu toți oamenii te iubesc, nu toți oamenii sunt de acord cu tine în ceea ce faci, așa că am ajuns să ignor mesajele negative dacă nu am ce învăța din ele”, a spus Deea Maxer,  pentru Spynews.ro.

Vezi și: Magdalena Chihaia, în brațe cu copiii lui Dinu Maxer. Care a fost reacția fanilor după ce i-au văzut împreună

Această primăvară a afectat-o

Vedeta afirmă că, deși alege să ignore „ura”, cum o numește ea, tot există momente când este afectată, mai ales că în ultimele luni fanii săi au fost foarte drastici cu ea.

„Au fost momente în viață când m-au afectat foarte tare, inclusiv în această primăvară, dar încerc să mă focusez pe oamenii care contează în viața mea, prieteni, familie, care îmi știu viața cu toate adevărurile ei, iar atunci nu pot lua în considerare părerile oamenilor care analizează doar după detaliile făcute în online”, a completat Deea, notează sursa precizată.

Vezi și: Deea Maxer, prima reacție după ce Dinu Maxer și-a oficializat relația cu Magdalena Chihaia: "Eu sunt liderul, îi generez profit. Am divorțat și pe plan muzical"

Ea stabilește măsura criticilor

Deea mai precizează că înțelege, într-un fel, și valul de negativitate pe care îl primește, că și asta înseamnă să fii persoană publică. Cu atât mai mult, precizează că oamenii tind să interpreteze mai mult decât trebuie, dar măsura în care se face acest lucru este stabilită de ea.

„Îmi asum că am avut o viață publică întotdeauna, în ochii oamenilor, iar atunci au tendința să critice sau să analizeze mai mult decât ar trebui, depinde doar cât le dau eu voie să facă asta. Blochez mesajele negative, șterg comentariile oamenilor care mă jignesc. Nu, am ajuns la un nivel de maturitate în care nu răspund cu aceeași monedă”, a mai zis ea.

Vezi și: Dinu Maxer, adevărul despre relația cu Magdalena Chihaia. Când s-a înfiripat iubirea între cei doi: „Am intrat pe nepregătite într-o altă relație”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel