Deea Maxer, prima reacție după ce Dinu Maxer și-a oficializat relația cu Magdalena Chihaia: "Eu sunt liderul, îi generez profit. Am divorțat și pe plan muzical"

Data publicării:
Sursa foto: Deea și Dinu Maxer, instagram/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Deea și Dinu Maxer, instagram/ colaj foto Spectacola

Deea Maxer a făcut primele declarații după ce Dinu Maxer și-a oficializat noua relație. 

Deea și Dinu Maxer au divorțat în luna martie a acestui an, spre surprinderea tuturor. La scurt timp după despărțire, artista și-a găsit fericirea în brațele lui Rober Drilea, iar acum, Dinu Maxer și-a oficializat relația cu actrița Magdalena Chihaia. 

Deea Maxer, prima reacție după ce Dinu Maxer și-a oficializat relația cu Magdalena Chihaia

În cadrul unui interviu recent, Deea Maxer a mărturisit că ea este cea care se ocupă de business-ul din care face parte și fostul soț și tot ea e cea care generează profit. Mai mult, artista a precizat că nu își mai dorește să facă niciun proiect muzical cu Dinu Maxer, iar singurul lucru care îi mai leagă sunt cei doi copii pe care îi au împreună. 

„Noi ținem legătura strict legat de copii. Și atunci când e nevoie, profesional. De exemplu, Dinu m-a contactat zilele trecute legat de o problemă, să-i spunem așa, vizavi de business-ul pe care-l avem de gestionat împreună, și anume afacerea cu produse cosmetice. Din care facem parte amândoi, de vreo doi ani. Fiecare dintre noi are o echipă de vânzări, iar eu gestionez tot busnisse-ul. Dinu e în echipa mea. Eu sunt liderul, eu mă ocup de vânzări. Aș putea spune că-i generez venit, nu că-i sunt șefă.„, a declarat Deea Maxer pentru CanCan.ro.

Deea Maxer: „Probabil vor mai fi evenimente la care ne vom intersecta”

„Proiectul meu oriental nu-l implica pe Dinu. Dar în momentul de față mi-l manageriez singură. Acest proiect se vinde în hoteluri, în cazinouri, e foarte solicitat.

Există solicitări de evenimente în continuare, pe care să le prezentăm împreună. Sau la care să fim solicitați, în cadrul aceluiași eveniment, dar fiecare cu programul lui. Dinu cu programul lui de muzică de petrecere, o jumătate de oră, o oră, cât cântă, iar eu, de-a lungul serii, cu programul meu oriental. Probabil vor mai fi evenimente la care ne vom intersecta. Noi nu spunem nu, am convenit împreună să luăm astfel de evenimente. Adică nu vom refuza, de exemplu, dacă la o nuntă ne vor pe amândoi să cântăm.

Dar nu vom cânta împreună. Sunt convinsă de asta, nu-și mai are sensul. Eu nu consider că am mai avea credibilitate ca artiști, împreună. În niciun caz. Efectul frumos era atunci când formam un cuplu și-n viața personală, și-n cea profesională. Atunci ne completam. Odată ce am divorțat, clar am divorțat și pe plan muzical.„, a precizat Deea Maxer.

Ce spune Deea Maxer despre o nouă căsătorie

Deea Maxer radiază de fericire la brațul noului iubit. Cu toate astea, vedeta recunoaște că nu se gândește momentan la căsătorie. 

„Nu mă căsătoresc, cel puțin nu acum. Nu știu dacă un cuplu poate vorbi despre căsătorie la doar cinci luni de relație. Eu cred în dragoste veșnică în continuare. Eu cred în cuplu, în puterea lui, chiar dacă în viața unor oameni, un anumit ciclu de energii se încheie la un moment dat. Cred și-n fidelitate. Robert mă însoțește la fiecare eveniment. Ba, mai mult, îmi negociază contractele. Ne completăm foarte frumos. Ne ajutăm unul pe altul. Atât eu, pe el, în domeniul de vânzări și achiziții auto. Perioada următoare va fi o lansare a unui show-room de mașini de lux. Și-l ajut pe Robert în acest sens. Încercăm să lucrăm cât mai mult împreună și să ne susținem.„, a mai adăugat Deea Maxer.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel