Magdalena Chihaia, în brațe cu copiii lui Dinu Maxer. Care a fost reacția fanilor după ce i-au văzut împreună

Data actualizării: | Data publicării:

Prima afișare a Magdalenei Chihaia cu copiii lui Dinu și Deea Maxer. Ce transmit expresiile celor doi copii.

Nu este străin de copiii lui Dinu și Deea Maxer să petreacă timp cu noii iubiți ai părinților lor. Și în cazul relației dintre Deea Maxer și Robert Drilea, Andreas și Maysa l-au cunoscut pe iubitul mamei lor imediat după începerea relației. Mai mult de atât, Deea și Dinu locuiesc în același bloc, la etaje diferite, luând această decizie pentru a rămâne aproape amândoi de copiii lor. De obicei, când Maysa este la mama sa, Andreas stă cu Dinu, și invers. În această vară, cei doi copii au stat mai mult cu tatăl lor, ajutându-l pe artist să întrețină evenimentele de pe litoralul românesc. Deși a fost aspru criticată de publicul ei, Deea Maxer a fost în mai multe vacanțe cu Robert Drilea, despre care a zis că s-a atașat foarte tare de cei doi copii.

Vezi și: Deea Maxer, prima reacție după ce Dinu Maxer și-a oficializat relația cu Magdalena Chihaia: "Eu sunt liderul, îi generez profit. Am divorțat și pe plan muzical"

Întrebarea care se  naște în rândul fanilor este dacă Magdalena Chihaia va reuși să depășească „standardul” creat de Robert Drilea, iar potrivit unei fotografii, vedeta pare mai fericită ca niciodată cu copiii lui Dinu Maxer în brațe. Fețele celor doi micuți par pline de bucurie în brațele celor doi, nepărând afectați de noua iubită a vedetei, chiar dimpotrivă. Ei au petrecut într-un parc de distracții, acolo unde, mai mult ca sigur, Andreas și Maysa au avut parte de amintiri de neuitat. 

Fanii sunt extaziați pentru cei doi, iar fotografiile în care se afișează împreună stârnește publicul în cel mai frumos sens:

„Sunteți frumoși! Atât de frumoși împreună!/Să fiți sănătoși și fericiți toată viața mă bucur pentru tine Dinu meriți/The Perfect Couple!/Ce potriviți sunteți!”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Cine este femeia care stă cu copiii lui Dinu Maxer în brațe

Vezi și: Dinu Maxer, adevărul despre relația cu Magdalena Chihaia. Când s-a înfiripat iubirea între cei doi: „Am intrat pe nepregătite într-o altă relație”

Magdalena Chihaia a avut prima apariție alături de Dinu Maxer în urmă cu mai multe luni, după despărțirea bărbatului de Deea. Dinu începuse cursuri de dans, probabil pentru a trece mai ușor peste divorț, iar Magdalena îi împărtășea noua pasiune. Prima poză cu ei era din Dubai, acolo unde Dinu și noua parteneră au negat zvonurile despre o relație. Toată lumea a crezut aceste zvonuri, dar cu câteva săptămâni în urmă, Magdalena a recunoscut că se află ceva foarte puternic între ei.

Mai departe, Magdalena, cu ocazia unui interviu, a spus câteva cuvinte despre ea, relevând o carieră profesională inedită, mai ales că este și actriță.

„Sunt Maria-Magdalena Chihaia, am avut 31 de ani, sunt actriță și MC la evenimente.  Susțin showuri de dans și sunt implicată în trei producții de teatru: "Crimă la cină" la Teatrul Elisabeta, "Iubire pentru trei plus unu'" la Centrul Cultural Unesco și "Michelle"- un „One Woman Show ”ce îmbină teatrul și dansul. Predau dansuri latino-americane și vals pentru miri, conduc cursuri de teatru pentru copii și furnizez divertisment prin dans la diverse evenimente.  De asemenea, am propria mea afacere: Magdinia Studio Art, o companie specializată în organizarea de evenimente. În timpul liber, îmi place să particip la ședințe foto și prezentări de modă”, a declarat Magdalena Chihaia, în anul 2018, notează Wowbiz

Vezi și: Deea Maxer, truc pentru a obține găluște pentru supă pufoase: „Cineva m-a învățat că...”. Fanii au criticat-o imediat: „Greșit!”

Prima declarație a Deei după oficializarea relației lui Dinu cu Magdalena

Mulți s-au întrebat dacă Deea a avut ceva de spus în fața relației dintre fostul său soț și Magdalena, iar declarația vedetei a uimit publicul pentru că a recunoscut legătura destul de „activă” pe care încă o au cei doi. Deși se zvonise că încheiaseră orice colaborare, cei doi încă lucrează împreună.

„Noi ținem legătura strict legat de copii. Și atunci când e nevoie, profesional. De exemplu, Dinu m-a contactat zilele trecute legat de o problemă, să-i spunem așa, vizavi de business-ul pe care-l avem de gestionat împreună, și anume afacerea cu produse cosmetice. Din care facem parte amândoi, de vreo doi ani. Fiecare dintre noi are o echipă de vânzări, iar eu gestionez tot business-ul. Dinu e în echipa mea. Eu sunt liderul, eu mă ocup de vânzări. Aș putea spune că-i generez venit, nu că-i sunt șefă.„, a declarat Deea Maxer pentru CanCan.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel