Dinu Maxer, adevărul despre relația cu Magdalena Chihaia. Când s-a înfiripat iubirea între cei doi: „Am intrat pe nepregătite într-o altă relație”

Sursă foto: Instagram/ Dinu Maxer
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Dinu Maxer

Dinu Maxer a vorbit despre noua sa relație. Artistul a dezvăluit cum s-a înfiripat dragostea între el și Magdalena Chihaia. 

Dinu Maxer și noua sa iubită au avut prima apariție într-un platou de televiziune, după ce și-au oficializat relația. Artistul formează cel mai recent cuplu din showbiz, alături de actrița Magdalena Chihaia. 

Dinu Maxer, adevărul despre relația cu Magdalena Chihaia

Magdalena Chihaia a mărturisit că ea și Dinu Maxer s-au cunoscut la un eveniment, printr-un prieten comun. Totodată, actrița a recunoscut faptul că a fost fan trupei Axxa, însă din adolescență. 

“A început printr-o prietenie și ne-am cunoscut la un eveniment unde Dinu a venit împreună cu bunul nostru prieten comun, Florin Burescu, am făcut cunoștință. Eu nu știam că Florin vine cu Dinu, eu am fost fan Axxa toată adolescența. Eu nu am știu că el a văzut personajul meu de la iUmor”, a mărturisit în direct iubita lui Dinu Maxer,  Magdalena Chihaia, În emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Dinu Maxer a recunoscut că nu se aștepta să se înfiripe ceva între el și Magdalena Chihaia. Artistul a mărturisit că iubita sa a avut grijă subtil de sufletul său și l-a făcut să uite de toate problemele cu care s-a confruntat în ultima perioadă. 

“Mi-a plăcut atât de mult încât până la 4 dimineața am vorbit în apartamentul ei nou și nu foarte mobilat, cu ea și Florin. După ceea s-au întâmplat câteva lucruri și trebuie să recunosc că eu am intrat  pe nepregătite într-o altă relație, flacăra dintre noi s-a dat la minim… După ce am ieșit eu din relația respectivă, Magdalena a avut grijă de sufletul meu foarte subtil, m-a luat și m-a invitat în lumea salsa, o lume nouă pentru mine care m-a fascinat!

Eu eram a doua oară lovit și nu am mai fost deschis unei relații și am intrat cu ochii închiși. Mi-a plăcut atmosfera, era ușor un Dirty dancing 2”, și-a completat Dinu Maxer iubita.

Ce a atras-o pe Magdalena Chihaia la Dinu Maxer

Iubita lui Dinu susține că l-a plăcut încă din prima clipă, însă l-a lăsat să-și vindece rănile provocate după divorțul de fosta soție. Chiar și așa, Magdalena Chihaia recunoaște că i-a fost aproape și l-a ajutat să treacă peste momentele grele. 

“Mie mi-a plăcut de Dinu de la început de când ne-am cunoscut efectiv față în față, în schimb venind după un divorț eu știam că nu se poate deschide  așa repede. L-am lăsat să își vindece rănile, am preferat să fiu prietenă lui și să-l ajut sufletește spiritual. Și eu am divorțat acum 7 ani, știu ce înseamnă”, a mărturisit iubita lui Dinu Maxer la Exclusiv VIP.

Când s-a înfiripat iubirea între cei doi

Magdalena Chihaia este pasionată de dans, astfel că l-a atras și pe Dinu Maxer în lumea ei. Ulterior, cei doi au plecat în Dubai, pentru un eveniment de salsa, acolo unde s-a și aprins scânteia între ei. 

“Scânteia s-a întâmplat în Dubai unde noi am hotărât să mergem pentru zona salsa, pe care noi nu o văzusem niciodată, Magdalena fiind rezidentă acolo. Pe 11 iunie, în momentul în care ne-am dus în Dubai, mirajul Dubaiului ne-a făcut să ne vedem cu alți ochi”, i-au mai povestit cei doi lui Cristi Brancu.

Mai mult decât atât, artistul susține că iubita sa i se aseamănă foarte mult. 

“A fost un șoc pentru mine să cunosc o femeie care este oglinda mea ca și caracter. Nu numai că nu fumează nici nu suportă, este totul un consens care m-a speriat”, a mai povestit Dinu Maxer, fericit că și-a întâlnit perechea după divorțul de fosta lui soție, Deea Maxer.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 05 sep 2023, 08:39 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience