De ce nu merge Cosmin Seleși în concediu în România: „Mă va urî toată lumea că zic asta” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Cosmin Seleși este indignat de serviciile românești de la malul mării. Acesta critică dur, iar experiențele pe care le-a avut nu au fost uitate ușor de vedetă.

Cu ocazia unui eveniment monden, Spectacola a reușit să intre în discuții cu Cosmin Seleși, unul dintre cei mai admirați prezentatori TV din România. Vedeta nu duce lipsă nici de talent la actorie, deoarece a jucat în mai multe opere cinematografice din România, dar și în teatru.

Nu-și permite pe litoralul românesc

Astfel, fiind intervievat de Spectacola, Cosmin a dezvăluit mai multe detalii despre planurile sale de viitor. Prezentatorul ne spune că nu va petrece vacanța în România și consideră că nu ar fi trebuit să zică acest lucru în fața camerelor. Nu este de acord cu serviciile oferite de litoralul românesc. Nu știm dacă vedeta a mai frecventat în acest an plajele românești pentru a-și schimba opinia, dar cert este că va alege cu totul altă destinație pentru el și familia sa, în afara granițelor.

„Vara asta vreau să plec cu familia foarte mult. Vreau să stam puțin uniți și liniștiți căci mi-e dor, și mie, și lor. Nu ne permitem la mare, e prea scump pentru noi la mare în România , și mă va urî toată lumea că zic asta,  mi se pare exagerat pentru nimic. ”, ne-a spus, în exclusivitate, moderatorul.

Vezi și: Informații fierbinți despre al doilea sezon „Batem Palma”. Ce spune moderatorul Cosmin Seleși: „Concurenții sunt fantastici” / VIDEO

Vezi și: Un nou film românesc rupe topurile Netflix: „PUP-O, MĂ! Ouăle, franceza și ardelenii”, printre cele mai apreciate comedii ale momentului

Alternativa prezentatorului TV

Locația de vis a lui Cosmin Seleși este Grecia, după cum chiar acesta ne transmite. Peisajul, plaja, atmosfera și mâncarea grecească îl face pe celebrul moderator să aleagă Grecia în detrimentul țării natale. Cu atât mai mult, în anii trecuți mulți români au avut ca destinație favorită locații în afara României, atât cât s-a putut luând în considerare și pandemia.

„O să plecăm în Grecia, cred. Mie îmi place Grecia foarte mult. Îmi place cel mai mult, în afară de mare și ospitalitatea lor, îmi plac mâncărurile lor, tavernele lor, că nimeni nu încearcă să te fure la o tavernă de-a lor, dimpotrivă, vrea să-ți dea mai mult.”, ne-a mai precizat vedeta.

Vezi și: Pepe, adevărul despre relația cu Cosmin Seleși, după ce acesta l-a umilit: „Era la modul de bârfă”

Vezi și: Cosmin Seleși îl desființează pe Pepe: „Nu știe să citească prompterul”. Declarații neașteptate și despre Andreea Bălan și Alina Pușcaș

Ce-l deranjează pe moderator 

În încheiere, prezentatorul pare că a avut experiențe neplăcute pe litoralul românesc prin prisma neplăcerilor pe care le-a enumerat. Fenomene precum aruncatul veselei, prețurile care nu se justifică, dar mai ales și ospitalitatea care I s-a demonstrat la noi în țară sunt inconvenientele pe care le-a remarcat protagonistul în legătură cu litoralul românesc.

„Nu-ți aruncă farfuria în față, nu-ți cere pe o felie de brânză, 70 de lei, 30 de euro și sunt genul ăsta, îmi place ospitalitatea, dar și calitatea.”, a încheiat actorul, în exclusivitate pentru Spectacola.

Vezi și: Cunoscuți influenceri și jurnaliști din România se întâlnesc într-o ediție de colecție Batem Palma?

Vezi și: Ioana Mandache, despre Stephan Pelger: Era foarte trist. Confirmase că vine și la petrecerea Viva, dar nu a mai ajuns

 

Poți urmări interviul integral aici: 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel