Cosmin Seleși îl desființează pe Pepe: „Nu știe să citească prompterul”. Declarații neașteptate și despre Andreea Bălan și Alina Pușcaș

Data publicării:
Cosmin Seleși, Pepe, captură video Youtube
Descriere foto: Cosmin Seleși, Pepe, captură video Youtube

Cosmin Seleși a făcut câteva declarații explozive, cu privire la mai multe vedete de la Antena 1. 

Cosmin Seleși a fost pentru mult timp imaginea postului de televiziune Antena 1, prezentând sezoane la rând emisiunea „Te cunosc de undeva”, alături de Alina Pușcaș. Spre surprinderea tuturor fanilor care îi adorau simțul umorului specific, acesta a decis să se retragă brusc din emisiune, pe motivul că și-ar dori ceva nou. Nu a durat însă mult, iar acesta a revenit pe micile ecrane cu un nou concept, însă la postul concurent, Pro TV. În tot acest timp, cineva a trebuit să-i ia locul în cadrul show-ului de transformări, iar acea persoană a fost Pepe. 

Acum, invitat în cadrul emisiunii realizate de Cătălin Măruță, Cosmin Seleși a spus „da” rubricii „Spui tot sau îți ia gura foc”. Una dintre întrebările primite de fostul prezentator de la Antena 1 a fost să spună trei defecte ale lui Pepe. 

„Băi, e greu la ăsta. Nu știe să citească prompterul, asta e clar Îi place prea mult petrecerea, din punctul meu de vedere. Cum ar veni. Știi ce zic. Și nu-mi place când conduce obosit”, a fost răspunsul dat de Cosmin Seleși.

O altă întrebare care a stârnit atenția tuturor a fost cea în care acesta a trebuit să numească trei vedete de care a aflat că este bârfit.

„Andreea Bălan, Alina Pușcaș, Pepe.”, a fost răspunsul dat de Cosmin Seleși, spre mirarea tuturor, întrucât primele două vedete i-au fost colege la Te cunosc de undeva. 

Te-ar putea interesa și: Fiul lui Cosmin Seleși, diagnosticat greșit cu autism: „Am fost foarte speriat”

De ce s-a retras Cosmin Seleși din cadrul emisiunii de pe Antena 1

Plecarea de la Antena 1 a ținut strict de propria decizie, povestea în trecut Cosmin Seleși. Acesta spune că îi plăcea foarte mult ceea ce făcea, însă  simțea că nu mai evoluează din niciun punct de vedere, motiv pentru care a hotărât să-și asume acest risc și să aștepte noi provocări profesionale. 

"A fost un proiect foarte frumos, dar eu sunt un om activ, îmi plac provocările. A ținut 9 ani proiectul ăsta, a fost singurul format din lume care a avut atâtea ediții. A fost frumos, dar la un moment dat eu cred că trebuie să te oprești în viață, eu vreau să merg mai departe, nu vreau să mă opresc aici. Cred că am făcut performanță, mi-am făcut treaba acolo. Îmi doresc altceva, eu am spus stop, nu mai exista nicio provocare pentru mine. Nu totul se rezumă la bani. Eu am mai vrut să renunț o dată și acum am spus gata, stop, nu mai vreau. E ca și cum Andra ar cânta același playlist de acum 10 ani. Nu înnebunești? Mi-a fost teamă puțin. Prima dată am vrut să renunț la începutul pandemiei, dar producătorul de atunci și regizorul m-au ținut să nu plec.", a spus Cosmin Seleși în podcastul Acasă la Măruță.

Citește și: Adrian Enache, la cuțite cu Aurelian Temișan: „Nu judec pe nimeni, Dumnezeu e sus și vede”. De la ce a pornit conflictul

Acesta a semnat la scurt timp cu Pro TV-ul

Nu a durat mult, iar Cosmin Seleși a făcut mutarea la care nu se aștepta nimeni: a semnat cu Pro TV. Chiar dacă în prezent emisiunea acestuia se află în pauză, acesta promite că va reveni în forță cu un nou sezon. 

 ”Mă bucur atât de mult să revin alături de cei din echipa PRO TV pe care-i cunosc și în care am încredere, dar și mai tare sunt fericit de faptul că urmează să fiu iar aproape de cei de acasă, să le dau din energia mea și să mă hrănesc cu părerea lor. Atât le transmit: să nu rateze nicio ediție deoarece le garantez că va fi un show cum n-au mai văzut, că se vor distra, vor trăi la intensitate mare momentele în care concurenții câștigă sume mai mici sau mai mari... și la finalul cărora, vor spune cu siguranță: Batem Palma!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel