Informații fierbinți despre al doilea sezon „Batem Palma”. Ce spune moderatorul Cosmin Seleși: „Concurenții sunt fantastici” / VIDEO

EXCLUSIV

Cosmin Seleși ne-a încântat cu informații exclusive despre unul dintre cele mai noi și incitante showuri din România.

Cosmin Seleși este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV, dar și actori, deoarece acesta a jucat în mai multe filme celebre în țara noastră. Actorul a fost prezent la un eveniment monden, acolo unde Spectacola a reușit să obțină un interviu în exclusivitate cu acesta. Plin de energie pozitivă, cu entuziasm și hotărâre, vedeta a vorbit cu noi despre planurile sale de viitor, dar și despre ce se va întâmpla cu sezonul doi din „Batem palma”, emisiunea pe care Cosmin o moderează.

Sezonul doi va fi mai „tare” decât primul

Protagonistul a spus în exclusivitate pentru Spectacola că sezonul doi din „Batem palma” va fi mult  mai bun decât prima apariție a show-ului. Acesta este sigur de succesul său pe fondul participanților care vor fi în acest nou sezon. De asemenea, vedeta are un respect pentru generația tânără pe care o laudă din plin.

„Iarăși vorbesc și spun că e un clișeu când spui că sezonul doi e mai bun decât sezonul unu, dar, crede-mă, că e mult mai bun. Am cunoscut niște concurenți extraordinari, cu niște povești de viață senzaționale, m-au inspirat mulți dintre ei. Eu, oricum, am respect pentru generația asta tânără, 23-24-25 de ani, mi se pare geniali, toți, și am mai cunoscut și alți oameni minunați, avem concurenți fantastici. Se întâmplă niște lucruri...inima ți-o ia la vale, o ia în sus, se liniștește, o ia iar. Asta mi se pare fascinant la show-ul ăsta, că nu e nimeni împotriva nimănui. Toată lumea ține, sau toți concurenții ceilalți țin cu cel care e în față și s-au creat niște legături fantastice acolo.”, ne-a spus vedeta.

VEZI ȘI: „Nopțile sunt mai grele”. Monica Odagiu nu scapă de coșmaruri, după tragicul accident: „Mă ține pe linia de plutire..”

Colegii- oameni minunați

După cum a mai spus în trecut, Cosmin este foarte încântat de emisiunea pe care o realizează, fiind o îmbinare de intuiție cu control de sine. Oricine poate participa la casting, spune vedeta.

„A început sezonul doi, filmăm la el, castingul s-a făcut, acum trebuie să urmăriți rețelele noastre de socializare și o să vedeți că se anunță mereu casting. Au venit foarte mulți oameni și s-au înscris și au ales colegii mei niște oameni minunați.”, a mai precizat Cosmin Seleși, în exclusivitate, pentru Spectacola.

VEZI ȘI: Un nou film românesc rupe topurile Netflix: „PUP-O, MĂ! Ouăle, franceza și ardelenii”, printre cele mai apreciate comedii ale momentului

Cum arată concurentul perfect

De asemenea, Cosmin Seleși precizează că nu există un model al concurentului perfect, menționând că sunt participanți din toate domeniile și din toate treptele sociale.

„Nu cred că există concurentul perfect. Concurentul trebuie să fie, nu știu, să dau un exemplu, avem antreprenori, și când spun antreprenori zic cu businessuri foarte mari care au vrut să vină, până la numerologi, energiticieni, terapeuți. Avem și studenți. Fiecare are o poveste foarte frumoasă. ”, ne-a zis prezentatorul.

VEZI ȘI: Pepe, adevărul despre relația cu Cosmin Seleși, după ce acesta l-a umilit: „Era la modul de bârfă”

Poți urmări interviul integral aici: 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 09 iun 2023, 17:11 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience