Ioana Mandache, despre Stephan Pelger: Era foarte trist. Confirmase că vine și la petrecerea Viva, dar nu a mai ajuns

Data publicării:
Stephan Pelger, foto Instagram
Descriere foto: Stephan Pelger, foto Instagram

Jurnalista Ioana Mandache a vorbit în exclusivitate pentru DC News despre moartea designerului Stephan Pelger.

„Aseară, cu o zi înainte de a se întâmpla tragedia am înțeles că nu a venit la acel eveniment monden, petrecerea VIVA, unde era așteptat și confirmase că vine.

Am înțeles că a stat lângă casă, la un local, unde a băut peste 10 pahare de vin, spun proprietarii localului. În plus, era foarte abătut pentru că murise mătușa lui din Germania, de care el era foarte atașat.

Cred că l-a afectat. El declarase că mătușa lui era punctul de rezistență. Cred că era echilibrul lui. Vorbea cu ea foarte mult, îi povestea foarte multe lucruri din ceea ce se întâmpla în viața lui personală și profesională, îl sfătuia. Probabil că s-a rupt ceva în momentul în care nici mătușa lui nu a mai fost, adică punctul ăla de sprijin, stâlpul ăla pe care te poți baza.

Spunea că dincolo din ce se întâmplă în viața lui, în momentul în care ajunge acasă se simte singur, că e el cu el și atât. 

 

Poate că și acesta este un motiv. A murit tatăl lui, a murit mătușa lui de care era foarte atașat”, ne-a spus jurnalista Ioana Mandache, pentru DC News

 

 

 

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel