Legătura neștiută dintre Delia și Andra: „Cum vine asta?” Adevărul despre rivalitatea dintre cele două

Sursa foto: Andra, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andra, Instagram

Andra și Delia au vorbit deschis despre presupusa rivalitate care este între ele două. 

Andra și Delia sunt, de departe, două dintre cele mai bune voci și artiste din România. Ambele se bucură de o notorietate aparte, de un succes uriaș și de zeci de hituri muzicale care s-au situat în top, de-a lungul timpului. În acest sens, fanii s-au gândit adesea că între cele două ar fi vorba și despre o rivalitate pe măsură, ambele aspirând constant la locul 1. Totuși, spre mirarea multora, cele două soliste nu doar că sunt prietene, dar sunt legate și de foarte multe lucruri comune.

„Cătălin cu Răzvan (n.r. Răzvan Munteanu, soțul Deliei) au fost colegi de bancă, cum vine asta? Amândoi din Târgu Jiu, ne-am căsătorit în Târgul Jiu amândouă, eu am fost la nunta ta, tu ai fost la nunta mea, am dansat la nunta ta pe scenă. Mai ții minte? Am avut două cântări în ziua aia și m-am întors, pentru că mă simțeam bine.”, spunea Andra acum ceva timp, în cadrul unui podcast. 

Te-ar putea interesa și: Andra, moment penibil în brațele lui Gigi Becali: „Cântam cu gura închisă de teamă”

Delia și Andra, adevărul despre o posibilă competiție

Problema nu este la ele, ci la persoanele din jurul lor, care caută constant fel de fel de lucruri care să ducă la izbucnirea unui scandal, consideră Delia. De aici, pot apărea reale conflicte, dacă nu știi să gestionezi corect situațiile și dacă ești o fire prea orgolioasă sau competitivă, lucruri care nu sunt valabile și în cazul celor două, după cum lasă de înțeles.

„Lumea ne vede de multe ori rivale, în competiție.”, a completat soția lui Cătălin măruță

„Oamenii sunt mai concentrați să alimenteze niște lucruri neexistente pentru propriul orgoliu, doar de dragul... Pot crea oamenii conflicte acolo unde nu există, doar pentru că cineva spune ceva, altcineva completează și așa se trezesc doi oameni care nu au avut vreo problemă vreodată, alimentați de alți oameni.”, a adăugat și Delia.

VEZI și: Andra, mândră de nota de la Bacalaureat. Ce rezultate a obținut soția lui Cătălin Măruță

„E absolut normal ca oamenii să aibă favoriți”

Mai mult, Andra consideră că este perfect firesc ca fanii să aibă diferiți favoriți și să se împartă în mai multe „tabere.” Cu toate acestea, solista mărturisește că nu ar putea să afișeze niciodată o atitudine de invidie în fața unui artist cu voce bună, pe care-l admiră, așa cum este Delia.

„E absolut normal ca oamenii să aibă favoriți, eu sunt mulțumită de oamenii care mă iubesc pe mine, dar nu mă uit la cei care zic „Mie îmi place Delia sau Loredana”, foarte bine că-ți place, nu am nimic. Noi nici măcar nu avem un sentiment de ăsta, eu și Delia. De fiecare dată când mă întâlnesc cu ea, discutăm, râdem, nu există niciun fel de ranchiună sau vreun sentiment de concurență, pentru că suntem atât de diferite, ca și artiști. Suntem două voci bune, eu nu am cum să mă uit într-un fel la un artist care cântă frumos, decât într-un mod admirativ. Eu admir toți oamenii care au voce foarte frumoasă și îi urmăresc cu interes.”, a declarat Andra, în cadrul podcastului Fain și Simplu.

VEZI și: Cine e femeia care-l ceartă pe Cătălin Măruță, după fiecare emisie de pe Pro TV. Nu e vorba de Andra: „Îmi dă mesaje și în timpul emisiunii”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 05 iul 2023, 14:26 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience