Ioana Ginghină, momente de panică în emisiunea lui Măruță: „Am avut emoții să nu se întâmple nimic”

Data publicării:
Sursa foto: Ioana Ginghină, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ioana Ginghină, Instagram

Ioana Ginghină a trecut printr-un episod mai neplăcută, ultima dată când a fost invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, de pe Pro TV.

Ioana Ginghină a fost recent invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, de pe Pro TV, unde a făcut diferite confesiuni cu privire la relația frumoasă de dragoste pe care o trăiește în prezent, despre fiica ei, dar și despre fosta căsnicie cu Alexandru Papadopol. Totuși, până să intre în direct și să dezbată toate aceste lucruri interesante, artista s-a lovit de o situație total neașteptată. Fermoarul salopetei i-a cedat, moment în care aceasta a trebuit să găsească o soluție rapidă, de moment.

„Acum o săptămână am fost invitată la emisiunea La Măruță.
Toate bune și frumoase până să intru în direct când, surpriză, mi s-a rupt fermoarul de la salopetă.
S-a rezolvat relativ repede cu un ac de siguranță și câteva capse, dar sincer am avut emoții să nu se întâmple nimic în timpul emisiunii. Nu de alta dar cum mă știu agitată, îmi era să nu îmi sară toate capsele alea.
Au rezistat până acasă deci totul e bine când se termină cu bine.
Să avem o săptămână frumoasa, prieteni!”, a fost mesajul postat de Ioana Ginghină, pe Instagram.

Citește și: Ioana Ginghină, confesiuni dureroase după divorțul de Alexandru Papadopol: „A fost un cutremur care mi-a distrus lumea pe care o cunoșteam”

Ioana Ginghină, pregătiri intense de nuntă

Unul dintre subiectele dezbătute în cadrul emisiunii a fost reprezentat de nunta pe care vedeta urmează să o organizeze în luna septembrie alături de actualul ei partener de viață. În acest sens, Cătălin Măruță a întrebat-o imediat pe actriță dacă fostul soț este pe lista invitaților.

„Nu îl invit pe fostul soț. Ideea este că eu nu am nicio problemă să vină Alexandru, dar mă gândesc că l-ar deranja pe Cristi. Eu nu aș accepta nicio fostă de-a lui, mă pun în pielea lui. De ce să vină? Am avut banchet la Ruxandra și ne-au chemat și pe noi, părinții, să facem o poză. Am fost cu Alexandru, am făcut o poză toți trei și am zis că vreau și eu o poză singură, să o înrămez și ar fi culmea să o înrămez cu toți trei. Am postat doar eu cu copilul, deși era și Alexandru acolo.”, a declarat Ioana Ginghină, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

VEZI și: Ioana Ginghină, 13 sfaturi pentru femeile trecute de 40 de ani: „Nu pot spune că mi-a fost ușor”

Viitorul soț al Ionei Ginghină, gelos pe Alexandru Papadopol

Mai mult, aceasta a mai dezvăluit și faptul că gesturile făcute de tatăl fetiței ei au stârnit anumite discuții în relația cu viitorul soț. Alexandru Papadopol este un bărbat extrem de atent, iar acest lucru pare destul de deranjat pentru logodnicul actriței.

„Să fim sinceri, dacă nu era Ruxandra, probabil că noi nu mai țineam legătura, de asta zic că n-ar avea ce să caute la nuntă. Cristi nu a mai fost însurat. Dar eu spun din experiență. Când Ruxandra mai ieșea și mai mânca cu tatăl ei prin oraș, când venea acasă, îmi aduce și mie și îmi spunea că „Ți-a trimis tata sushi”, se duceau undeva, venea iar și spunea: „Știe tata că ții post, dar ți-a trimis și ție ceva” și cumva tot veneau cadouri de la tata, de câte ori pleca Ruxi, și m-a întrebat într-o zi Cristi: „Măi, Ioana, ce părere ai avea dacă ar veni o fostă de a mea cu prăjituri pe la poartă, ce ai zice?” și zic nu știu, probabil i le-aș pune în cap și zice, cam asta simt și eu. Se simțea ciudat că vine mereu fostul cu câte o prăjiturică.”, a continuat actrița.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel