Cum și-a câștigat Cătălin Măruță primii bani. Prezentatorul a pornit de jos: "Am fost omul sandviș"

Sursa foto: Cătălin Măruță, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Măruță, Instagram

Cătălin Măruță a povestit despre începuturile sale modeste la sosirea în București. Cum  a reușit vedeta să se întrețină.

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai îndrăgiți oameni din televiziune. Acesta are o familie fericită și o viață profesională împlinită. Cu toate acestea, nu mulți știu începuturile modeste ale prezentatorului TV. Provenind dintr-o familie cu un membru judecător, acesta a venit în București pentru a-și împlini visul de urma această carieră. Deși nu a fost admis la Universitatea București, el a reușit să termine Dreptul în cadrul Universității  Nicolae Titulescu. Chiar dacă nu a reuști să devină judecător, prezentatorul și-a urmat pasiunea din televiziune, acolo unde a început prin a livra pliante promoționale. Cătălin Măruță a oferit mai multe detalii despre acest subiect în podcastul său.

Împărțea pliante prin București

Așa cum spune și protagonistul, el împărțea pliante, neștiind deloc capitala României. El a muncit foarte mult pentru a ajunge în stadiul în care este, primele sale eforturi concretizându-se de la șase dimineața până la zece seara. Eforturile nu au fost nerăsplătite, astfel Măruță a putut să-și ia o geacă încă din primele săptămâni de muncă.

„Când am venit în București prima dată, am împărțit pliante. Am fost omul sandviș. Aveam un panou mare pe față, am prins an electoral. Nu știam absolut deloc Bucureștiul. Cred că aveam pe față Dinu Patriciu și în spate Horia Rusu sau ceva de la Timișora. (…) Am împărțit pliante și mi-am luat o geacă după primele două săptămâni. Nu am știut unde e facultatea în primul an. (…) Băgam de dimineața de la 6 până la 10 seara”, spune prezentatorul TV.

Vezi și: Ioana Ginghină, momente de panică în emisiunea lui Măruță: „Am avut emoții să nu se întâmple nimic”

Vezi și: Andra, moment penibil în brațele lui Gigi Becali: „Cântam cu gura închisă de teamă”

Vezi și: „Eu sunt mulțumit”. Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, despre faptul că a primit 0 puncte în semifinală: „Nu sunt ofticat”

S-a gândit la tot

Vedeta stătea în anii studenției într-un cămin de nefamiliști, acolo unde făcea planurile pentru întreaga sa carieră. El strângea banii pentru zile negre. În cazul în care ar fi rămas fără un loc de muncă, ar mai fi putut sta în cămin timp de trei luni. Măruță a fost inspirat și s-a gândit la toate scenariile posibile încă de la începuturile șederii sale în București.

„Puneam muzică la kilometrul 0 și acolo am făcut bani, cu dedicații. Era 10 lei dedicația și țin minte că plecam acasă și puneam banii într-o carte dimineața. Stăteam la un cămin de nefamiliști la Bobocica. Dimineața îi strângeam și ziceam că dacă o să mă dea afară de la radio și de la kilometrul 0, o să pot să mai stau 3 luni în București, timp în care pot eu să-mi găsesc repede să mai lucrez ceva”, a adăugat prezentatorul PRO TV în podcastul Acasă la Măruță.

Vezi și: Andra, mândră de nota de la Bacalaureat. Ce rezultate a obținut soția lui Cătălin Măruță

Vezi și: Cătălin Măruță, război total cu Dinu Maxer: „Bate câmpii. A descoperit acum cum să apară în fiecare zi prin ziare”

Vezi și: Dinu Maxer îl atacă dur pe Măruță, după ce Deea a fost invitată în emisiunea lui: „A fost păcălită, iar ea a căzut în plasă”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 04 iul 2023, 15:37 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience