Daniel Buzdugan, dezvăluiri despre prietenia cu Mihai Morar: „E primul om pe care-l sun dimineața când mă simt foarte rău” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Daniel Buzdugan, Facebook
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Daniel Buzdugan, Facebook

Daniel Buzdugan a fost invitatul Andreei Cercel în emisiunea Oracolul Vedetelor, unde a vorbit despre prietenia dintre el și Mihai Morar.

Daniel Buzdugan și Mihai Morar formează unul dintre cele mai cunoscute și longevive cupluri de prezentatori de radio de la noi din țară. Cei doi dau trezirea în fiecare dimineața la Radio Zu de 20 de ani. Invitat în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola, Daniel Buzdugan ne-a vorbit despre prietenia pe care o are cu Mihai Morar, dar și care este rețeta acestei colaborări care durează de două decenii.

Te-ar putea interesa și: Daniel Buzdugan, amintiri prețioase din copilărie. De la cine a primit prezentatorul cele mai importante sfaturi: „M-au învățat să dau bună ziua și la gâște”

Se mai vede la radio fără formula Daniel Buzdugan și Mihai Morar?

Daniel Buzdugan și Mihai Morar sunt împreună la matinal de 20 de ani și se completează reciproc. Secretul longevității lor constă în pasiunea pentru ceea ce fac și în abilitatea de a aduce bucurie și energie dimineața în casele milioanelor de ascultători. Astfel, absența lor ar reprezenta nu doar pierderea unei formule de succes, ci și a unei legături speciale dintre cei doi și public.

„Suntem cel mai vechi cuplu, slavă Domnului. Cât timp o să dea Dumnezeu să reziste, cât timp o să avem emoție și dragoste o să reziste această formulă. A rezista în zona asta înseamnă să ai multă dragoste pentru cei care te ascultă și să aștepți să vii la radio dimineața să dai o stare de bine milioanelor de oameni care ne ascultă”, a mărturisit Daniel Buzdugan, în exclusivitate pentru Spectacola.  

Te-ar putea interesa și: Omar Arnaout a devenit tătic pentru prima oară! Soția lui a născut un băiețel / FOTO

Te-ar putea interesa și: Oana Ioniță a rupt tăcerea. Fosta Bebeluşă de la Cronica Cârcotaşilor a fost cerută în căsătorie de Liviu Vârciu: „A venit cu inel”

„E primul om pe care-l sun dimineața când mă simt foarte rău și nu sunt în stare să mă ridic din pat și să vin la radio”

Întrebat dacă Mihai Morar este unul dintre oamenii pe care îi sună prima dată când are o perioadă dificilă, Daniel Buzdugan a spus: „El acum este foarte ocupat, are podcastul, are conferințele și ar fi culmea să-l mai sun și eu și să-i spun că mă doare genunchiul și să-l întreb ce aș putea să fac”, a precizat Daniel Buzdugan, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor.

Cu toate acestea, Daniel Buzdugan ne-a mărturisit că Mihai Morar este prima persoană pe care o contactează atunci când se simte rău și nu poate ajunge dimineața la radio. 

„E primul om pe care-l sun dimineața când mă simt foarte rău și nu sunt în stare să mă ridic din pat și să vin la radio. Îi dau mesaj. E greu, pentru că sunt situații și când pleacă el și nu e același lucru. E ca și cum ai fi pe teren cu cineva, joci tenis la dublu și după ani și ani de zile se schimbă partenerul, e greu. Echipa câștigătoare nu se schimbă niciodată”, a mai spus Daniel Buzdugan, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor.

Te-ar putea interesa și: Cât s-a îmbogățit Lidia Fecioru din consultații: „La cât am muncit și la cât mi-am tocit creierul... Cred că sunt cea mai bogată dintre toți”

Te-ar putea interesa și: „A spus da”. Emil Rengle și iubitul lui, Alejandro Fernandez, s-au logodit, în Mexic. Cum arată inele de logodnă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel