„A spus da”. Emil Rengle și iubitul lui, Alejandro Fernandez, s-au logodit, în Mexic. Cum arată inele de logodnă

Data publicării:
Emil Rengle și Alejandro Fernandez. Sursă foto: Instagram/Emil Rengle
Descriere foto: Emil Rengle și Alejandro Fernandez. Sursă foto: Instagram/Emil Rengle

Emil Rengle și iubitul lui, Alejandro Fernandez, s-au logodit, în timpul vacanței din Mexic. Anunțul a fost făcut de dansator printr-un videoclip postat în mediul online.

Emill Rengle și Alejandro Fernandez trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni. Cei doi sunt foarte activi pe rețelele sociale și împărtășesc cu urmăritorii lor de câte ori au ocazia momentele pe care le petrec împreună, așa cum au făcut și de această dată.

„A spus da”. Emil Rengle și iubitul lui, Alejandro Fernandez, s-au logodit, în Mexic. Cum arată inele de logodnă

Aflați în vacanță în Mexic, dansatorul a profitat de ocazie și l-a cerut în căsătorie pe Alejandro Fernandez. Cerere a avut loc într-un cadru romantic, la malul mării. Cei doi au dat vestea cea mare printr-un videoclip postat în mediul online, în care apar mai fericiți ca niciodată, sărutându-se și arătând tuturor inelele de logodnă.

„Împreună vom crea o casă plină cu flori, bunătate, perne confortabile, odihnă, somn bun, dans, dansuri minunate, spațiu pentru cărți, spațiu pentru a fi tu, spațiu pentru a fi eu și spațiu pentru a iubi”, a transmis Emil Rengle pe pagina sa de Instagram.

„A spus da”, a mai scris coregraful pe Instagram, la secțiunea InstaStory.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Emil Rengle (@rengle.now)

Te-ar putea interesa și: „Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Te-ar putea interesa și: Andreea Ibacka n-a luat castingul pentru a prezenta o emisiune de top: Pe surse aflasem că am șanse reale. Dar n-a fost o veste proastă că nu am trecut mai departe

„Îmi place entuziasmul lui, îmi place personalitatea lui, este frumos, este determinat”

Emil Rengle și iubitul lui, Alejandro Fernandez, au vorbit despre acest pas important din viața lor încă de la sfârșitul anului trecut și au spus cum s-au cunoscut. „Printr-un date, realmente ne-am cunoscut la o masă”, declara Emil Rengle pentru Cancan.

„Eu am făcut-o (n.r. a dat primul mesaj). Îmi place entuziasmul lui, îmi place personalitatea lui, este frumos, este determinat, uitați-vă la el, este Emil Rengle. Nu ne cunoșteam. El s-a mutat în România în luna martie, din Anglia, l-a trimis Dumnezeu. M-am tot rugat, tu știi că m-am rugat”, a adăugat Alejandro Fernandez.

Emil Rengle spunea că artistul spaniol este alesul inimii lui și dacă ar fi posibil să se căsătorească în România, ar face oricând pasul cel mare.

„Suntem pe drumul acela, care mă face să cred că el e alesul. El încă nu știe română, suntem pe drum și cu asta. M-aș căsători cu Alejandro, 100%. Și dacă nu în România, cred că în scurt timp o să avem drepturi așa cum au toți oamenii care se îndrăgostesc și se căsătoresc, să avem și noi aceleași drepturi. Nu avem încotro, decât să acceptăm iubirea și drepturile care vin cu această emoție frumoasă”, spunea Emil Rengle.

Artistul spaniol mărturisea încă de atunci că cel care va face cererea în căsătorie va Emil Rengle. „El mă va cere în căsătorie pe mine”, spunea Alejandro Fernandez.

Te-ar putea interesa și: „Ce nume îi punem?” Emil Rengle, cu burtică de gravidă pe TikTok. Fanii au reacționat imediat: „E fetiță sau băiat?”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel