Oana Ioniță a rupt tăcerea. Fosta Bebeluşă de la Cronica Cârcotaşilor a fost cerută în căsătorie de Liviu Vârciu: „A venit cu inel”

Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Cătălin Măruță a rămas mască! Invitată în emisiunea prezentatorului TV, Oana Ioniță a mărturisit că a fost ceruță în căsătorie de Liviu Vârciu. A mers în Ibiza după fosta Bebeluşă de la Cronica Cârcotaşilor, unde i-a oferit un inel.

Oana Ioniță a fost invitată în cadrul emisiuni lui Cătălin Măruță, unde a acceptat provocarea sosurilor iuți. Vedeta decis să rupă tăcerea și să povestească despre o întâmplare care a avut loc în urmă cu aproximativ 20 de ani, care îi implică pe Liviu Vârciu și pe Adelina Pestrițu.

Oana Ioniță a rupt tăcerea. Fosta Bebeluşă de la Cronica Cârcotaşilor a fost cerută în căsătorie de Liviu Vârciu: „A venit cu inel”

Îndrăgostit de fosta Bebeluşă de la Cronica Cârcotaşilor, Liviu Vârciu a cumpărat un inel de logodnă și mers până în Ibiza pentru a o cere în căsătorie pe frumoasa blondină, însă gestul său nu a impresionat-o, motiv pentru care l-a refuzat. Cu toate acestea, prezentatorul TV nu a suferit prea mult după refuzul venit din partea vedetei, așa că după doar câteva luni a cerut-o în căsătorie pe Adelina Pestrițu, cea mai bună prietena a Oanei Ioniță în acea vreme. Mărturisirea Oanei Ioniță l-a lăsat mască pe Cătălin Măruță.

„Liviu Vârciu m-a cerut în căsătorie și l-am refuzat. A venit cu inel. Apoi s-a căsătorit cu Adelina Pestrițu, prietena mea foarte bună. El a venit la mine în Ibiza și m-a cerut. Eram tânără, el era tânăr și am zis că nu pot să mă căsătoresc. Nu știu când a cunoscut-o pe Adelina, că n-am fost lângă ei când s-au cunoscut. Noi două vorbim, o urmăresc. E prima oară când spun lucrul acesta. S-a întâmplat acum 20 de ani”, a spus Oana Ioniță în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Te-ar putea interesa și: Oana Ioniță, mărturisiri cutremurătoare despre relația pe care o are cu fiul ei. Vedeta a izbucnit în lacrimi: „Pentru orice mamă este o traumă”

Te-ar putea interesa și: „A spus da”. Emil Rengle și iubitul lui, Alejandro Fernandez, s-au logodit, în Mexic. Cum arată inele de logodnă

„A stat 3 zile, mi-a făcut surpriză că a venit să mă ceară de soție”

Întrebată ce calități avea Adelina Pestrițu și ea nu le-a avut, de l-a convins să o ceară în căsătorie, Oana Ioniță a spus: „Aveam părul scurt atunci, cred că asta, în rest eram minunată, ea avea bust și ar mai fi că acolo a fost un pic mai mult (n.r. sentimenelte dintre Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu). Doar că eu nu am încercat să conving pe nimeni. Eu nu am insistat în direcția asta. Voi ați pus întrebarea pentru că nu știați adevăratul răspuns, că, de fapt, am fost cerută și cu inel. Nu a fost să fie. Nu credeam că era momentul.

El în Ibiza nu a fost cu mine. Atunci mi-a făcut surpriză. Eu eram la Ibiza și a veit după mine la Ibiza. A stat 3 zile, mi-a făcut surpriză că a venit să mă ceară de soție. Eu i-am zis «Ce? Eu am venit aici să lucrez, nu să mă căsătoresc». Eu am fost cerută înainte și probabil că s-au schimbat perspectivele. În momentul în care ești refuzat de cineva care arată cum arată, tu îți schimbi perspectivele. Îți cauți altceva”, a spus Oana Ioniță.

Te-ar putea interesa și: Oana Ioniță, mărturisiri dureroase despre reproșurile aduse de fostul soț în privința fiului lor: „Mi-a zis: «Tu nu-l crești pe Maxim». Am simțit că mi-l ia”

Te-ar putea interesa și: Sânziana Buruiană alăptează de 8 ani fără oprire. Deși are probleme de sănătate, fosta asistentă TV nu vrea să se oprească



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel