Omar Arnaout a devenit tătic pentru prima oară! Soția lui a născut un băiețel / FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/omararnaout
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/omararnaout

Omar Arnaout este mai fericit ca niciodată, după ce soția lui, Miruna, a născut în urmă cu puțin timp un băiețel. Artistul a devenit pentru prima oară tată și a publicat și o imagine pe rețelele sociale.

Omar Arnaout a cunoscut recent una dintre cele mai mari bucurii ale vieții, devenind tată pentru prima oară. Soția sa, Miruna, a adus pe lume un băiețel sănătos. 

Omar Arnaout a devenit tătic pentru prima oară! Soția lui a născut un băiețel

Artistul a împărtășit vestea minunată cu fanii săi prin intermediul rețelelor sociale, unde a postat o imagine emoționantă cu el și mânuța băiețelului său.

Momentul nașterii unui copil este unul magic și plin de emoție, iar Omar Arnaout se bucură din plin de această experiență unică. 

„A venit! Dumnezeu e Mare! Milos! Mulțumesc Doamne!”, a scris Omar Arnaout pe Instagram.

„Acum 3 ani m-am pus în bancă cu ea... Acum îi duc ouă fierte la spital că îi e foame după naștere”, a scris pe Instagram, la secțiunea InstaStory.

Artistul nu a dezvăluit detalii despre numele bebelușului sau alte detalii legate de naștere.

Te-ar putea interesa și: Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Te-ar putea interesa și: Cât s-a îmbogățit Lidia Fecioru din consultații: „La cât am muncit și la cât mi-am tocit creierul... Cred că sunt cea mai bogată dintre toți”

Omar Arnaout și Miruna Diaconescu, părinți pentru prima dată

Cei doi au ținut secret timp de opt luni, iar în urmă cu aproximativ o lună, cei doi au dat vestea că vor deveni părinți pentru prima dată. Într-o postare pe pagina sa de Instagram, Omar Arnaout a dezvăluit că va fi tată de băiat.

„Lăudat fie Bunul Dumnezeu pentru această binecuvântare pe care am tot așteptat-o. 8 luni au trecut ținând acest dar pentru noi… astăzi însă, știți și voi! 8 luni de emoții puternice și iubire cum n-am mai simțit vreodată! Dragul nostru băiețel, abia așteptăm să te cunoaștem! Semnat, mami și tati”, a scris Omar Arnaout în urmă cu aproximativ o lună, pe pagina sa de Instagram.

Te-ar putea interesa și: „A spus da”. Emil Rengle și iubitul lui, Alejandro Fernandez, s-au logodit, în Mexic. Cum arată inele de logodnă

Te-ar putea interesa și: Oana Ioniță a rupt tăcerea. Fosta Bebeluşă de la Cronica Cârcotaşilor a fost cerută în căsătorie de Liviu Vârciu: „A venit cu inel”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel