Cât s-a îmbogățit Lidia Fecioru din consultații: „La cât am muncit și la cât mi-am tocit creierul... Cred că sunt cea mai bogată dintre toți”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Gand la Gand Cu Teo
Descriere foto: Captură video: YouTube/Gand la Gand Cu Teo

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul podcastului moderat de Teo Trandafir, unde a dezvăluit cât s-a îmbogățit din consultații.

Multe lume s-a întrebat câți bani câștigă Lidia Fecioru din consultațiile pe care le face. Celebrul bioenergoterapeut a încercat de-a lungul vieții mai multe meserii, printre care coafeză, bibliotecară și editor. Ulterior, Lidia Fecioru a ales să-și urmeze pasiunea și să-și deschidă propriul cabinet de bioenergoterapie. 

Cât s-a îmbogățit Lidia Fecioru din consultații: „La cât am muncit și la cât mi-am tocit creierul... Cred că sunt cea mai bogată dintre toți”

Invitată în cadrul podcastului moderat de Teo Trandafir, bioenergoterapeutul a mărturisit că meseria pe care o practică nu este una bănoasă. Mau mut, ea a precizat că nu s-a îmbogățit din consultații, chiar dacă există foarte mulți oameni care cred că este bogată. Cu toate acestea, Lidia Fecioru a recunoscut că adevărata sa avere sunt cei dragi. Astfel, chiar dacă cifrele din conturile bancare nu reflectă bogăția, Lidia Fecioru se consideră într-adevăr una dintre cele mai bogate persoane, datorită familiei și prietenilor din viața sa.

„Să fie sănătoși (n.r. cei care cred că este bogată). Ar trebui să fiu bogată, la cât am muncit și la cât mi-am tocit creierul. Eu sunt bogată, dar cred că sunt cea mai bogată dintre toți și ei au avut dreptate într-un fel. Eu am prieteni foarte mulți, minunați, am familie frumoasă, sănătoasă, la locul ei, nepoți, sănătoși. Uite câtă bogăție pot să am”, a spus Lidia Fecioru în cadrul podcastului „Gând la gând cu Teo”.

Te-ar putea interesa și: Cum atragem banii în viața noastră. Lidia Fecioru: „Eu respect aceste reguli”

Te-ar putea interesa și: Lidia Fecioru poate vedea viitorul! I-a prezis unui om că va muri și s-a întâmplat: „Mi-a părut rău”

Câţi bani a câştigat Lidia Fecioru din bioenergoterapie de-a lungul timpului

Lidia Fecioru a vorbit despre acest aspect al situației financiare și în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Cu toate că nu a precizat suma concretă pe care a câștigat-o din bioenergoterapie de-a lungul timpului, ea a ținut să precizeze că nu foarte mulți.

„Nu foarte mulți, altfel aș fi fost foarte bogată. Eu sunt bogată în prieteni, am investit foarte mult în copii, multă iubire, pentru că nu se câștigă foarte mulți bani din bioterapie sau din terapiile complementare.

Am câștigat foarte mulți prieteni, asta a fost cel mai important lucru.  Și apropo de chestia aia că am lucrat la Iași, cel ce m-a îndrumat să vin la București era scriitorul Cezar Ivănescu, pentru că lucram la o editură de carte și el a venit și mi-a zis «Tu să te duci la București, unde se dă ora exactă», el era tot leu, și spunea «Tu să devii cineva, crede-mă!». Și uite, la câteva luni după aceea eu m-am hotărât și mi-am luat bagajele și am venit”, a mărturisit Lidia Fecioru în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Te-ar putea interesa și: Cum a vindecat-o Lidia Fecioru pe Teo Trandafir: „A fost ceva îngrozitor”. Bolile pe care le poate trata

Te-ar putea interesa și: Terapia inedită care a vindecat-o pe Lidia Fecioru de obiceiul de a înjura și de viteza la volan. Nu te așteptai la asta



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel