Dana Rogoz a intrat în vizorul Iuliei Albu: ”Nu neapărat cea mai bună alegere”

Data actualizării: | Data publicării:

Stilul vestimentar al Danei Rogoz a fost luat în vizor de Iulia Albu.

Iulia Albu a luat din nou vedetele în vizor în cadrul emisiunii ”Poliția modei”, de pe Antena Stars. Și, dacă până acum majoritatea persoanelor publice nu au fost îmbrăcate pe gustul celebrului critic de modă, se pare că Dana Rogoz a reușit să primească aprecierea acesteia, chiar dacă Iulia Albu nu a fost încântată în totalitate de look-ul adoptat de ea.

‘’Are un look foarte curat. Sandale fine, negre. Nu neapărat cea mai bună alegere. Dacă avem acest look, aș fi renunțat la cercei și aș fi ales alte accesorii, dar pentru ea este un progres uriaș oricum, trebuie să recunosc.’’, a spus Iulia Albu în cadrul emisiunii de pe Antena Stars.

‘’Părul e superb, machiajul e mișto’’, a spus și Ruxi, câștigătoarea ”Bravo, ai stil!”

Și Ovidiu Buta s-a arătat a fi încântat de evoluția vestimentare a Danei Rogoz, lăudând alegerea vestimentară pe care aceasta a făcut-o în cadrul unii eveniment monden.

„Mi se pare cea mai frumoasă apariție a Danei Rogoz. O prefer mai mult așa, decât ce am avut în trecut.”, a dăugat Ovidiu Buta.

Iulia Albu dă de pământ cu Alex Velea. Ce a spus criticul de modă despre ținuta artistului: „Să nu se ardă la cap”

Cum definește Dana Rogoz stilul

Dana Rogoz a dat și o definiție termenului de ”stil”, care este interpretabil și subiectiv, de cele mai multe ori.

„Personal, nu am atât de multe branduri în garderobă, nu pun preț pe etichetă. O ținută impecabilă este o ținută care te reprezintă, care potențează ceea ce tu ai deja și te face să te simți bine, să pășești cu încredere și să fii strălucitoare.”, a declarat Dana Rogoz în cadrul emisiunii Poliția Modei.

Iulia Albu o face praf pe Cleopatra Stratan: "Încercați să nu semănați cu Dexter". Ce spune aceasta despre ținuta pe care a purtat-o soția lui Edward Sanda la nuntă

Andreea Tonciu, criticată dur de Iulia Albu

În timp ce Dana Rogoz a trecut testul criticului de modă, Andreea Tonciu se pare că nu a fost deloc pe gustul acesteia. Chiar dacă fosta concurentă Bravo, ai stil! își dă toată silința, astfel încât să creeze ținute cât mai bune, se pare că aceasta n-a ajuns încă se fie pe placul celebrului critic de modă. În fotografia comentată de Iulia Albu, bruneta era îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurți, tricou și o pereche de ghete lungi. 

Iulia Albu o desființează pe soția lui Liviu Teodorescu: ''Hai să vorbim de plasa de țânțari de pe cap"

”Iată un personaj pe care nu-l mai recunoaștem, pentru că nu mai seamănă cu ea. Nu-mi dau sama dacă e de bine sau de rău, pentru că are ochelari de soare. În principiu, s-ar putea să fie nu de foarte bine. Ținuta în sine e ceva ce ar purta Paris Hilton  dacă ar veni după o noapte de beție, dar nici atunci nu cred totuși. Cel mai tare mă deranjează pantalonii scurți, pentru că nu înțeleg de ce nu sunt mai scurți sau mai lungi. Acolo este problema cea mai mare. Îmi place foarte mult că are șosete.”, a spus Iulia Albu în altă ediție a emisiunii Poliția Modei.

Iulia Albu a sunat la poliție, la miezul nopții: ”Nu se poate”. Ce a pățit criticul de modă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel