Iulia Albu o face praf pe Cleopatra Stratan: "Încercați să nu semănați cu Dexter". Ce spune aceasta despre ținuta pe care a purtat-o soția lui Edward Sanda la nuntă

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ Poliția Modei, Instagram
Descriere foto: Captură video Youtube/ Poliția Modei, Instagram

Iulia Albu a comentat ținutele purtate de Edward Sanda și de Cleopatra Stratan la propria nuntă.

Iulia Albu a comentat în cadrul emisiunii Poliția Modei, din ediția de pe 4 iunie, ținutele vedetelor pe care acestea le-au purtat la unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor și, anume, la propria nuntă. În acest sens, cea mai tânără familie din showbiz-ul românesc a ajuns subiect de discuție. Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au căsătorit anul trecut și, chiar dacă aceștia au fost extrem de mulțumiți de înfățișarea pe care au avut-o în ziua nunții lor, criticul de modă nu le împărtășește opinia.

Nu doar rochie purtată de tânăra mireasă nu a fost pe placul Iuliei Albu, ci nici ochelarii de vedere pe care aceasta îi are în permanență la ochi.

"Este alegerea ei, fiecare mireasă se vede într-un fel. Dacă vrei așa o rochie cred că puteau să lipsească acele aplicații din dantelă care o fac să arate ca un furou. Din punct de vedere al ochelarilor care îi poartă... Atunci când purtați ochelari puteți avea o pereche pentru zi de zi și o pereche pentru un evenimente.

Perechea pentru evenimente trebuie să fie cu ramă metalică. De ce? Pentru că este mai puțin vizibilă și vă încadrează mult mai bine trăsăturile. Trebuie să încercați să nu semănați cu Dexter, deși Dexter este unul dintre personajele mele preferate, pentru că este un eveniment special, nu puteți să vă duceți cu ochelarii pe care îi purtați la bibliotecă.'', a declarat Iulia Albu la Poliția Modei, potrivit spynews.

Andreea Esca, făcută praf de Iulia Albu: E clasică. Dă o stare proastă oricui

Nici Virgil Mănescu nu este de acord cu ținutele adoptate de cei doi

În platou, alături de Iulia Albu, a fost și Virgil Mănescu. Spre dezamăgirea celor doi, nici acestea nu a fost deloc de acord cu alegerile stilistice făcute de ei în cadrul acestui eveniment important. Primele observații au fost făcute, de această dată, în ceea ce-l privește pe tânărul mire.

''Papionul lui Edward Sanda este supradimensionat pentru fizionomia lui și cămașa este mult prea largă. În cazul gulerului cămășii, regula spune că degetul trebuie să intre forțat un pic. Rochia este total nepotrivită pentru o petrecere, nu neapărat greșită, dar bretelele ar trebui să se poarte în alte contexe, dar este un cuplu foarte frumos.'', a declarat Virgil Mănescu la Poliția Modei.

Iulia și Liviu Teodorescu au intrat și ei în vizorul celor doi

Alt cuplu celebru care a fost comentat de Poliția Modei este cel format din Liviu Teodorescu și soția lui. Iulia Albu nu a fost impresionată deloc, în primul rând, de buchetul ales de soția faimosului solist.

''În primul rând aș vrea să discutăm puțin despre această modă a buchetului curgător care este o modă, într-adevăr, cumva a intrat în clasic. Este foarte important ca atunci când alegi un buchet curgător, florile pe care le alegi pentru acest buchet să se preteze nu doar la specificul lui, ci și la ce porți și la înălțimea pe care o ai. Dacă distanța dintre umeri și talie este egală cu buchetul atunci este o problemă.'', a declarat Iulia Albu, în cadrul emisiunii Poliția Modei, potrivit spynews.

Iulia Albu o desființează pe Alina Eremia: Mi se pare trist că a îmbrăcat-o un stilist așa

Iulia Albu, atac dur la adresa soției lui Liviu Teodorescu

Când a venit vorba de ținuta purtată de aceasta în cea mai specială zi din viața ei, Iulia Albu nu a fost deloc mulțumită de alegerile stilistice făcute mireasă.

''Hai să vorbim de plasa de țânțari de pe cap. De ce când porți un voal ai alege plastic, în loc de voal natural? Într-adevăr nu arată atât de umflat, dar până la urmă nu trebuie să arăți de parcă te-ar înghiți perdeaua lui bunica...'', a declarat Iulia Albu la Poliția Modei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel