Iulia Albu a sunat la poliție, la miezul nopții: ”Nu se poate”. Ce a pățit criticul de modă

sursa foto: iul
Descriere foto: sursa foto: iul

Iulia Albu a sunat la poliție, povestind întreaga întâmplare pe rețelele de socializare.

Iulia Albu le-a povestit fanilor în mediul online o întâmplare mai neplăcută prin care a trecut, la miez de noapte. Vedeta plănuia să se pună la somn, pentru a putea să se trezească a doua zi dis de dimineață. Totuși, în momentul în care a vrut să facă acest lucru, a întâmpinat o problemă. Chiar lângă blocul ei aveau loc niște lucrări, care, după cum era firesc, erau extrem de gălăgioase. Criticul de modă nici nu a stat pe gânduri și a sunat imediat la poliție, pentru a rezolva problema cât mai repede.

„Bună seara, dragii mei! În cazul în care credeați că poate să fie liniște, nu se poate. În miez de noapte se sapă, se lucrează de zor, se troncăne. Dar de ce să dormim noi la orele astea? Am chemat din nou poliția. Uite ce hărnicuți sunt ei, harnicii de ei. Mă întreb oare câte amenzi trebuie să ia oamenii ăștia ca să știe că nu se lucrează la orele astea și în anumite intervale orare?

Acești oameni sunt obligați de alți oameni, care le sunt șefi, să muncească la orele astea, în miez de noapte, repet. Așteptăm răbdători să vină poliția ca să putem să dormim, fiindcă unii dintre noi se trezesc la 5 ca sa muncească.”, a spus Iulia Albu pe rețelele de socializare.

Iulia Albu dă de pământ cu Alex Velea. Ce a spus criticul de modă despre ținuta artistului: „Să nu se ardă la cap”

Ce spune Iulia Albu despre serviciile poliției

Se pare că echipajele de intervenție și-au făcut foarte bine treaba, pentru că, după spusele vedei, aceștia su sosit foarte repede la locul faptei și au soluționat imediat problema. Nu este însă prima dată când criticul de modă sună la poliție din cauza celor care lucrează noaptea pe străzi.

„A venit poliția, foarte mulțumită de ei. Au venit chiar repede! Li se dă amendă, li se oprește activitate si dormim si noi. Așa se face.", a povestit Iulia Albu în mediul online.”, a contiuat aceasta.

Iulia Albu o face praf pe Andreea Tonciu: ”Paris Hilton după o noapte de beție”

Cum se menține Iulia Albu în formă

Ajunsă la vârsta de 40 de ani, Iulia Albu se poate mândri cu o siluetă impecabilă. Vedeta face eforturi foarte mari pentru acest lucru, petrecându-și foarte mult timp în sala de fitness și renunțând la un aliment foarte nesănătos. Pe lângă asta, se mai adaugă și munca zilnică pe care o depune aceasta și care nu o lasă nicio clipă să se relaxeze.

‘’Nu mai mănânc zahăr. Ar fi foarte simplu să spun: Nu fac nimic, așa mă trezesc dimineața. Fac foarte mult sport, nu mai mănânc zahăr. Am o singură zi pe săptămână în care mănânc zahăr. Nu mai mănânc gluten și fac foarte multă muncă. O muncă dificilă și o muncă pe care toate femeile încearcă să o depună. Și mie îmi iese mai mult în anumite perioade decât în altele. Important este, oricât de ocupați am fi, să ne facem mereu puțin timp pentru noi. Nu sunt o persoană care stă doar în saloane de frumusețe pentru că muncesc foarte mult’’, a declarat Iulia Albu pentru impact.ro.

Iulia Albu o face praf pe Cleopatra Stratan: "Încercați să nu semănați cu Dexter". Ce spune aceasta despre ținuta pe care a purtat-o soția lui Edward Sanda la nuntăGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 09 iul 2022, 09:23 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience