Iulia Albu dă de pământ cu Alex Velea. Ce a spus criticul de modă despre ținuta artistului: „Să nu se ardă la cap”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Iulia Albu și Alex Velea, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Iulia Albu și Alex Velea, instagram/ colaj foto

Iulia Albu l-a luat la rost pe Alex Velea. Criticul de modă i-a comentat ținuta artistului.

În cadrul rubricii de la Antena Stars, Iulia Albu l-a luat în vizor pe Alex Velea. Crititcul de modă nu s-a putut abține și i-a comentat ținut artistului. Aceasta a mărturisit că nu-i displace ținuta, însă nu înțelege rolul accesoriilor pe care le poartă artistul.

''Ce drăguț! Arată ca un copilaș care s-a dus la plajă și i-a dat mămica o căciuliță ca să nu se ardă copil la cap. E draguț! Îmi place. Dar de ce îți pui lanțuri din metal la gât? Te încing.'', a declarat Iulia Albu, în cadrul emisiunii Poliția Modei.

Ce spune Cătălin Cazacu despre ținuta lui Alex Velea

În ediția de seara trecută, Iulia Albu l-a avut ca invitat pe Cătălin Cazacu. Acesta și-a exprima și el părerea sinceră despre ținuta lui Alex Velea. Cazacu a mărturisit că îi place ținuta, însă prea mulți tineri optează pentru tricourile largi.

''Eu peste tot unde merg, în mall-uri, piețe, foarte mulți băieți cu tricourile astea cum are el cu pantalonii scurți. Eu m-aș îmbrăca așa. Mie imi place șapca.'', a declarat Iulia Albu, în cadrul emisiunii Poliția Modei.

Iulia Albu o face praf pe Andreea Tonciu

Iulia Albu a luat la puricat o nouă vedetă, în cadrul emisiunii Poliția Modei de pe Antena Stars. De data aceasta, stilul vestimentar Andreei Tonciu a fost subiectul de dezbatere. Chiar dacă fosta concurentă Bravo, ai stil! își dă toată silința, astfel încât să creeze ținute cât mai bune, se pare că aceasta n-a ajuns încă se fie pe placul celebrului critic de modă. În fotografia comentată de Iulia Albu, bruneta era îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurți, tricou și o pereche de ghete lungi. 

”Iată un personaj pe care nu-l mai recunoaștem, pentru că nu mai seamănă cu ea. Nu-mi dau sama dacă e de bine sau de rău, pentru că are ochelari de soare. În principiu, s-ar putea să fie nu de foarte bine. Ținuta în sine e ceva ce ar purta Paris Hilton  dacă ar veni după o noapte de beție, dar nici atunci nu cred totuși. Cel mai tare mă deranjează pantalonii scurți, pentru că nu înțeleg de ce nu sunt mai scurți sau mai lungi. Acolo este problema cea mai mare. Îmi place foarte mult că are șosete.”, a spus Iulia Albu în cadrul emisiunii Poliția Modei.

Citește și: Iulia Albu o face praf pe Cleopatra Stratan: "Încercați să nu semănați cu Dexter". Ce spune aceasta despre ținuta pe care a purtat-o soția lui Edward Sanda la nuntăGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel