Iulia Albu o desființează pe soția lui Liviu Teodorescu: ''Hai să vorbim de plasa de țânțari de pe cap"

Data publicării:

Iulia Albu a criticat ținuta soției lui Liviu Teodorescu, pe care aceasta a purtat-o în ziua nunții.

Iulia Albu nu scapă din vizor nicio vedetă. Criticul de modă și-a spus părerea despre ținutele foarte multor vedete, de-a lungul timpului, iar, de această dată, aceasta a comentat dur ținuta soției lui Liviu Teodorescu. Cei doi au făcut nunta de curând, fiind totul ca desprins din povești. Cu toate acestea, vedeta se pare că nu fost deloc impresionată de proaspăta mireasă. Primul lucru care nu i-a plăcut Iuliei nu a fost legat de vestimentație, ci chiar de buchetul acesteia. 

''În primul rând aș vrea să discutăm puțin despre această modă a buchetului curgător care este o modă, într-adevăr, cumva a intrat în clasic. Este foarte important ca atunci când alegi un buchet curgător, florile pe care le alegi pentru acest buchet să se preteze nu doar la specificul lui, ci și la ce porți și la înălțimea pe care o ai. Dacă distanța dintre umeri și talie este egală cu buchetul atunci este o problemă.'', a declarat Iulia Albu, în cadrul emisiunii Poliția Modei, potrivit spynews.

Voalul miresei nu a fost pe placul criticului de modă

Iulia Albu  a criticat dur și voalul pe care a ales să îl poarte soția lui Liviu Teodoreascu în acea zi specială pentru cei doi. Criticul de modă a făcut chiar și o comparație în acest sens.

''Hai să vorbim de plasa de țânțari de pe cap. De ce când porți un voal ai alege plastic, în loc de voal natural? Într-adevăr nu arată atât de umflat, dar până la urmă nu trebuie să arăți de parcă te-ar înghiți perdeaua lui bunica...'', a declarat Iulia Albu la Poliția Modei.

Iulia Albu o desființează pe Alina Eremia: Mi se pare trist că a îmbrăcat-o un stilist așa

Ce spune Virgil Mănescu despre ținuta purtată la nuntă de soția lui Liviu Teodorescu

Nici Virgil Mănescu se pare că nu a fost deloc impresionat de buchetul ales de Iulia. Chiar dacă acesta a vurt să aibă ceva cu totul inedit, în ziua nunții sale, bărbatul spune că a exagerat destul de mult.

''Buchetul a fost ales de cineva după nu știu ce criterii. Istoria a buchetului de mireasă provine din Evul Mediu când nunțile se făceau în iunie. Buchetul de mireasă ar trebui să dea o imagine mai plăcută în ceea ce privește în cazul acesta, ședința foto. În schimb, prezența lui este prea exagerată.'', a declarat Virgil Mănescu la Poliția Modei.

Iulia Albu a făcut-o praf pe Andreea Esca

Nici Andreea Esca nu a scăpat din a fi comentată de celebrul critic. În fotografia care a fost subiect de dezbatere, în cadrul emisiunii Poliția Modei, Andreea Esca apare îmbrăcată cu un tricou roz, cu un mesaj simplu, o rochie peste genunchi, în dungi alb cu negru, iar în picioare prezentatoarea a optat pentru o pereche de tocuri roșii, care în față au un detaliu, cu ajutorul căruia aceasta a dorit să-și scoată ținuta din anonimat.

„Acei colțunași pe care îi are pe pantofi și cu acel tricou roz pe care scrie „Te iubesc” cred că sunt de natură să dea o stare proastă oricui. (…) E clasică în sensul în care poartă tot timpul același lucru”, a spus Iulia Albu la Antena Stars, conform Spynews.

Recunoaște personajul. Indiciu: Este un critic de modă foarte cunoscut din România



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel