Dana Roba nu are suficienți bani pentru operațiile de recuperare. Care a fost reacția vedetei față de prima înfățișare cu Daniel Balaciu

Sursa foto: Dana Roba, captură TV/ România TV
Descriere foto: Sursa foto: Dana Roba, captură TV/ România TV

Dana Roba încă are parte de efectele traumei pe care a suferit-o.

Dana Roba a fost măcelărită de fostul său soț, Daniel Balaciu, care a fost deferit justiției și care a fost acuzat de victimă că i-a furat cei 20.000 de euro strânși de ea. Cu toate acestea, femeia încă este terorizată de fostul soț, sunând-o și auzindu-i doar respirația. Respectivul o mai suna și pe soția fratelui vedetei acolo unde insistă ca Dana să se întoarcă în brațele sale.

„Daniel mă sună în fiecare miercuri cu număr ascuns. Pe soția fratelui meu a sunat-o și pe ea cu număr necunoscut, i-a zis la telefon să mă întorc în brațele lui. Eu i-am răspuns, la început, la telefon. La mine nu spune nimic, doar respiră și atât. Sunt sunată în fiecare miercuri cu număr ascuns de 14/15 ori. Totul se întâmplă de când a intrat el în pușcărie. Eu cred că el a înnebunit puțin și a realizat ce mi-a făcut”, a declarat, Dana Roba, pentru Click!

Vezi și: Dana Roba iubește din nou, după despărțirea de soțul violent? Imaginile care au dat-o de gol: „Am dreptul la viață, corect?”

Vezi și: Câți bani câștigă Dana Roba după ce a fost mutilată de soț. Câte femei se mai lasă pe mâna make up artistului: „Cliente vechi au plecat pentru că sunt prea urâtă”

Vezi și: Soțul Danei Roba nu ar fi premeditat singur atacul: „S-au găsit mesaje în telefonul lui”. Make-up artista aruncă bomba

Rămâne optimistă

Cu toate că a suferit calvarul vieții sale, vedeta rămâne optimistă și a avut parte de foarte multe felicitări și mesaje de susținere din partea fanilor săi. Toată lumea a așteptat cu sufletul la gură revenirea ei din numeroasele intervenții pe care le-au săvârșit medicii. Ea mai are doar două operații de făcut și poate spune că a finalizat tratamentul. De asemenea, problemele nu se termină aici. Dana Roba susține că nu are suficienți bani pentru a-și achita aceste proceduri medicale.

„Eu mă simt foarte bine! Merg la terapie în fiecare zi să mă vindec. Următoarea operație o am programată în octombrie – noiembrie. Vreau să îmi fac fruntea, care mă ajunge undeva la 2.000 de euro, plus nasul, că și el a fost foarte afectat. Momentan nu am banii necesari pentru cele două intervenții. Plus că nu mi-am recuperat nici banii, aia 20.000 de euro, dar aștept. Încă nu a început nici procesul!”, ne-a mai spus Dana.

Vezi și: Dana Roba, imagini sfâșietoare din noaptea în care a fost bătută de soțul ei. Era plină de sânge și cu găuri în cap/ FOTO

Vor fi în aceeași cameră

Prima revedere dintre cei doi va fi în biroul procurorului care este responsabil de caz. Aceștia vor fi însoțiți de avocații fiecărei părți. Dana susține că sub nicio formă nu va avea de gând să-l privească pe fostul soț în ochi. Ea a decis că va sta cu spatele la acesta.

„O să urmeze în perioada următoare o înfățișare cu Daniel, dar nu o să fim doar noi doi, ci o să fie și avocatul lui și al meu. Totul o să fie în cabinetul procurorului. Atunci când o să se întâmple asta, nu vreau să mă uit la el, ci vreau să mă întorc cu spatele să vorbim. Nu îmi doresc să îl privesc în ochi”, a mărturisit aceasta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 02 aug 2023, 22:40 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience