Dana Roba, imagini sfâșietoare din noaptea în care a fost bătută de soțul ei. Era plină de sânge și cu găuri în cap/ FOTO

Data publicării:
Sursa foto: Dana Roba, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dana Roba, instagram

Dana Roba a împărtășit cu fanii imaginile cu ea din seara în care soțul ei a bătut-o cu bestialitate. 

Dana Roba a trecut prin momente îngrozitoare, după ce a fost măcelărită de către soțul ei. Acum, make-up artistul trebuie să fie supusă mai multor operații, pentru reconstrucția frunții și a degetelor.Recent, make-up artistul a împărtășit o serie de fotografii cu ea,  pe rețelele de socializare, dn noaptea în care soțul său a vrut să o omoare. 

Dana Roba, imagini sfâșietoare din noaptea în care a fost bătută de soțul ei

„Cea mai frumoasă demonstrație de iubire o are Isus Cristos pentru mine. In urma cu 6 săptămâni, fostul soț a încercat sa-mi i-a viața, lovindu-ma cu ciocanul in cap in timp ce dormeam, atât in fata cât și in spatele capului, sunt plina de loviturile dure acestui monstru. Multe lovituri in cap, apoi lăsându-mă câteva ore in cameră, ca sigur când se întoarce voi fii moarta, el poate fugii și se poate ascunde de oamenii legii. Spre uimirea lui, când s-a întors eram vie, și l-am implorat sa cheme ambulanta ca nu mai pot și ma simt foarte slăbită. Îl auzeam cum tipa la telefon și era foarte supărat ca încă nu am murit. Nu a știut cât de mult il iubesc pe Dumnezeu si chiar de am trecut prin valea umbrei morții nu m-am temut de nici un rău. In acele clipe nu m-am gândit nici o clipa la moarte. Știam ca voi ajunge la spital si ca Dumnezeu are medici buni care vor avea grija de mine. Chiar dacă am ajuns in stare foarte gravă la spital si medicii nu mi-au dat nici o șansa la viata, ba mai mult, erau siguri ca voi murii pe masa de operatie. In acele clipe, Dumnezeu a scris: VIAȚA in dreptul meu. Alături de cel mai bun medic Neurochirurg, de la spitalul Județean Timișoara - Costea Daniel si Albota Andreea am stat in operație 9 ore. Am luptat pentru fetițele mele, Chantal și Celine, mi-am dorit din suflet sa ma întorc acasă in brațele lor, și Dumnezeu mi-a îndeplinit dorința. Îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru ca el are in control viata mea.”, a scris Dana Roba în dreptul fotografiile parcă desprinse dintr-un film de groază. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Daniela Roba Make up artist (@danielarobamakeupartist)

 

 

Dana Roba, criticată dur, după ce a cerut bani pentru operații

Dana Roba este nevoită să scoată din buzunar o sumă destul de mare de bani pentru toate operațiile pe care urmează să le facă. Make-up artistul a recunoscut că îi este foarte greu, motiv pentru care a apelat la ajutorul oamenilor. Femeia susține că a primit mai multe mesaje în care a fost înjurată și criticată de faptul că cere bani oamenilor. 

”Am primit câteva mesaje de la câteva conturi false. În primul rând vreau să vă spun că cine dă lui își dă, așa scrie în Biblie. Eu nu milogesc niciun ban la nimeni. Doar pot să spun că sunt într-o stare critică și că nu pot să mă mișc cu mâinile mele, nu pot să mă duc la muncă și am doi copii de crescut.

Dacă sunt oameni cu suflet mare, la care le pune Dumnezeu pe inimă să mă ajute cu un bănuț, eu le mulțumesc din suflet. Nu creșesc la nimeni nimic, dar trauma prin care eu am trecut nu îi doresc nimănui să treacă. Nu ai voie să scrii un astfel de mesaj.”, a spus Dana Roba pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel