Soțul Danei Roba nu ar fi premeditat singur atacul: „S-au găsit mesaje în telefonul lui”. Make-up artista aruncă bomba

Data publicării:
Sursa foto: Dana Roba, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dana Roba, instagram

Dana Roba a făcut noi dezvăluiri cu privire la seara când a fost bătută fără milă, de cel pe care-l considera a fi sufletul ei pereche.

În urmă cu câteva săptămâni, Dana Roba trecea printr-o tragedie greu de imaginat. Make-up artista a fost bătută fără milă de soțul ei, cu care are și două fetițe, care i-a dat mai multe lovituri de ciocan în cap, în miezul nopții. Din fericire, aceasta a ajuns la spital cu semne vitale și, în ciuda urmărilor mari pe care le are în continuare pe corp, medicii au reușit să o repună pe picioare. Acum însă, ies la iveală noi ipoteze halucinante în cazul acestui atac care a șocat o țară întreagă. Dana Roba spune că bărbatul nu și-ar fi făcut acest plan de unul singur, ci ar fi premeditat totul în detaliu alături de o altă persoană.

„Am auzit că judecătorii s-au uitat în telefonul lui Daniel și s-a ajuns la concluzia că el a premeditat totul cu fratele lui. S-au găsit mesaje în telefonul lui în care vorbea cu fratele său și își ziceau unul altuia să îmi fure banii (20.000 euro – n.r) și să mă omoare. Deci, tot ce s-a întâmplat în acea dimineață nu a fost nimic întâmplător”, a declarat Dana Roba, potrivit click!.

Citește și: Dana Roba, imagini sfâșietoare din noaptea în care a fost bătută de soțul ei. Era plină de sânge și cu găuri în cap/ FOTO

Dana Roba își renovează dormitorul „groazei”

Dana Roba trebuie să locuiască, în continuarea, în casa unde a avut loc acest incident macabru. Cu toate acestea, ea vrea să facă câteva modificări, astfel încât să nu mai retrăiască sub nicio formă amintirile din seara groazei, care i-au schimbat complet viața. 

„Astăzi o să vină mai multe persoane să ia mobila din dormitorul macabru. Am donat-o unor persoane necunoscute iar draperiile o să le ia altă persoană, nu o cunosc personal. Așa că mâine mă duc să văd de pat aici, în cameră.

O să schimb totul și o să fac frumos. O să chem un pastor după aici, să citească, dar nu știu câtă nevoie este pentru că în această casă este Hristos și El are grijă de tot”, a spus Dana Roba, pentru sursa citată.

VEZI și: Dana Roba, reacție vulcanică după ce a primit un mesaj de la Daniel Balaciu. Ce i-a spus bărbatul: „Ce e de iertat la mine?!”

Cum s-a produs drama Danei Roba

Recent, Dana Roba a povestit pe rețelele de socializare desfășurarea întregului incident, căruia a trebuit să-i facă față în urmă aproximativ o lună de zile. Chiar dacă a  fost bătută cu bestialitate, iar medicii nu i-au mai dat șanse de supraviețuire, aceasta spune că niciodată nu s-a gândit la moarte și a avut credință în Dumnezeu. Mai mult, Dana Roba spune că încă din acea seară, soțul ei vorbea cu cineva la telefon, semn că nu a plănuit asta de unul singur.

„În urmă cu 6 săptămâni, fostul soț a încercat să-mi i-a viața, lovindu-mă cu ciocanul în cap în timp ce dormeam, atât în fața cât și în spatele capului, sunt plină de loviturile dure ale acestui monstru. Multe lovituri în cap, apoi lăsându-mă câteva ore in cameră, ca sigur când se întoarce voi fi moartă, el poate fugi și se poate ascunde de oamenii legii. Spre uimirea lui, când s-a întors eram vie, și l-am implorat să cheme ambulanța că nu mai pot și mă simt foarte slăbită. Îl auzeam cum țipa la telefon și era foarte supărat ca încă nu am murit. (...) Chiar dacă am ajuns in stare foarte gravă la spital si medicii nu mi-au dat nici o șansa la viata, ba mai mult, erau siguri ca voi muri pe masa de operație (...)”, a scris Dana Roba pe rețelele de socializare recent.  



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel