Câți bani câștigă Dana Roba după ce a fost mutilată de soț. Câte femei se mai lasă pe mâna make up artistului: „Cliente vechi au plecat pentru că sunt prea urâtă”

Data publicării:
Sursă foto: Facebook/ Daniela Roba MAKE UP Artist
Descriere foto: Sursă foto: Facebook/ Daniela Roba MAKE UP Artist

Dana Roba muncește din greu pentru a-și achita recuperarea. Ce sume reușește să atingă artista.

Dana Roba a trecut printr-o experiență de viață extrem de dificilă acum aproape două luni, fiind la un pas de moarte. Cu toate acestea, ea și-a arătat reziliența și hotărârea de a învinge și a început să muncească din nou recent. Deși a avut mâinile și capul  zdrobite într-un incident cu un ciocan și a trecut printr-o intervenție chirurgicală, Dana Roba a revenit la pasiunea ei pentru machiaj.

Are zeci de programări

Cu dorința de a-și acoperi costurile pentru recuperarea îndelungată și costisitoare, vedeta și-a concentrat eforturile asupra muncii sale de make-up artist. Chiar și în urma tragediei prin care a trecut, mulți clienți au revenit să se machieze la ea, iar popularitatea și calitățile ei în acest domeniu au adus numeroase solicitări. Dana Roba a împărtășit că primește un număr considerabil de clienți în fiecare zi și a dezvăluit și tarifele pe care le aplică pentru un machiaj.

„Este o perioada aglomerată cu mirese multe, dar mă bucur mult că pot să muncesc. 400 lei iau pentru un machiaj normal și 700 lei pe un machiaj de mireasă și fac și păr. Totul este legal, le dau clientelor mele bon fiscal, tot.

Lucrez de dimineața de la 5.30 până la 19.00. Am în jur de cinci, șase cliente pe zi și vreau ca fiecare dintre ele să fie mulțumită de mine”, spune Dana Roba pentru FANATIK.

Vezi și: Soțul Danei Roba nu ar fi premeditat singur atacul: „S-au găsit mesaje în telefonul lui”. Make-up artista aruncă bomba
Vezi și: Și-a pierdut vederea după ce a plâns timp de o săptămână. Cum a încercat un bărbat să intre în Cartea Recordurilor
Vezi și: Dana Roba, imagini sfâșietoare din noaptea în care a fost bătută de soțul ei. Era plină de sânge și cu găuri în cap/ FOTO

Există și o parte neplăcută

Deci, dacă facem un calcul simplu, având aproximativ cinci cliente pe zi și prețuri pentru machiaj între 400 și 700 de lei, putem estima că Dana Roba câștigă între 2.000 și 3.500 de lei pe zi, o sumă semnificativă pentru un make-up artist. Cu toate acestea, Dana Roba recunoaște că există și o parte mai puțin plăcută în acest domeniu, deoarece câteva dintre cliente au decis să își caute alt make-up artist.

„Am și multe fete noi care își doresc să le machiez eu. Am avut și cliente vechi care au plecat că nu au vrut să mă vadă așa, că sunt prea urâtă. Asta este, fiecare alege ce face cu banii lui. Faptul că am început munca atât de repede, mă vindecă treaba asta. Mi-a spus și medicul că trebuie să muncesc. Trebuie să încep să fac efort cu mâinile pentru a mă putea recupera. Eu trebuie să fac bani pentru că trebuie să plătesc recuperarea. Voi face un CT la cap săptămâna viitoare care va fi foarte amănunțit. Apoi îmi va da comandă de o placă de titan în Germania. Îmi va fi implantată o placă de titan care îmi veni pe nas în jos. Placa singură costă două mii de euro, nu mai pun operația, tratamentul și restul. Nu mai spun de faptul că fetițele au nevoie de mâncare, trebuie să le plătesc bona. Eu trebuie să muncesc pentru a-mi întreține familia. ”, a mai declarat Dana Roba, pentru sursa menționată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel