Dana Roba, apel disperat pe internet. Cu ce probleme se confruntă acum vedeta: „M-aș bucura tare...”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Dana Roba, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dana Roba, instagram

Dana Roba a făcut un apel disperat. Vedeta le-a cerut ajutorul fanilor.

Dana Roba trece prin momente grele, după ce a fost bătută de către soțul ei. Din fericire, în ciudat loviturilor primite, vedeta a reușit să iasă învungătoare din lupta cu moartea. Acum, vedeta a făcut un apel disperat pe internet și le-a cerut ajutorul fanilor. 

Dana Roba, apel disperat pe internet

Mai exact, Dana Roba le-a mărturisit fanilor săi că i s-au terminat cele mai importante pastile din tratamentul recomandat de medic și nu le găsește la nicio farmacie. Astfel, femeia a transmis că s-ar bucura foarte tare dacă cineva le are și poate să o împrumute. 

„Fetelor, mi s-au terminat cele mai importante medicamente din tratamentul meu. Nu le găsesc la nici o farmacie. Dacă aveți voi și îmi puteți împrumuta câteva, m-aș bucura foarte tare”, a scris Dana Roba Instagram.

Citește și: Dana Roba, acuzații grave la adresa pastorului din Timișoara. Ce l-ar fi îndemnat pe Daniel Balaciu: "I-a spus că eu îi fac viața un calvar"

Dana Roba, veste cumplită primită de la medici

Dana Roba a recunoscut că are multe momente în care nu-și poate stăpâni lacrimile, dar încearcă să fie în continuare puternică pentru fiicele sale. 

„Nici mie nu îmi este ușor să mă văd fără păr în cap, cu mâinile bandajate, cu cicatrici pe față. Prietenele mele mă întreabă: `Dana, nu-ți vine să te sinucizi? Eu dacă eram ca tine, eram moartă demult`. Nu-mi vine (n.r să se sinucidă). Eu când îmi văd copiii, îmi vine puterea din cer.

Niciodată nu am plâns față de ele oricât de necăjită am fost. Nici înainte, nici acum nu plâng de față cu ele. Mă băgam în balcon, mă făceam că am treabă și plângeam. Fetițele stau cu bona, tot ea mă ajută să mă spăl că eu nu pot. Asta ar trebui să pățească Daniel cu mâinile. Să vadă și el cum este să nu te poți spăla, să te spele alții. Nu o să-l spele nimeni la pușcărie”, a spus Dana Roba pentru FANATIK.

Vezi și: Dana Roba, suferință fără margini. Cum arată mâinile femeii, după ce a fost lovită cu un ciocan de către soțul său: „Am o durere insuportabilă”/ VIDEO

Dana Roba va fi supusă mai multor intervenții chirurgicle în următoarea periodă. Femeia a declarat că medicii i-au transmis că sunt șanse mari să rămână fără gust și fără miros. Aceasta va fi operată la mai multe clinici private. 

„Mi-au dispărut total mirosul și gustul. Nu-mi simt nasul absolut deloc. Mi s-a spus că sunt șanse mari să rămân pe viață fără miros și gust. M-a afectat foarte tare treaba asta, dar mă bucur că sunt în viață.

Voi fi operată în trei spitale private: unul pentru nas, unul pentru mâini și al treilea pentru frunte. Domnul doctor Pătrașcu mă va opera la mâini, chiar mâine mă duc să fac un control. Apoi mă vor opera alți medici la nas și pentru reconstrucția frunții. O să fie o mare nebunie”, a spus Dana Roba pentru FANATIK.

Dana Roba, criticată dur, după ce a cerut bani pentru operații. Make-up artistul trece prin momente grele: ”Am doi copii de crescut”

Radu Leca a slăbit 100 de kilograme. Ce are acum în frigider după ce spune că a mâncat „sute de boi, vaci, cai”

„După infarct, viața mea s-a schimbat în bine”. Cum se simte Bodo de la Proconsul, la trei ani de la operația care l-a salvat



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel