„După infarct, viața mea s-a schimbat în bine”. Cum se simte Bodo de la Proconsul, la trei ani de la operația care l-a salvat

Data publicării:

Bodo de la Proconsul a trecut prin clipe de groază, în 2020, când s-a trezit pe masa de operație, neștiind că suferise un infarct.

Bodo de la Proconsul povestea, în urmă cu ceva timp, despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în 2020. Artistul a suferit un infarct și spune că primele semne nu i-au dat de gândit că ar fi în pericol, ajungând la spital abia după 24 de ore, când starea de sănătate i se degradase deja. 

 

„Am făcut un infarct prin mai 2020. (...) Am făcut un infarct lucrând în curte. Tundeam iarba și, la un moment dat, am băut o cană cu apă rece și am făcut o vasoconstrucție și atunci s-a produs infarctul. Am simțit ca o arsură în capul pieptului, dar n-am băgat de seamă. (...) Eu, până atunci, asociam infarctul cu un eveniment de gen girofare, salvare, targă, mers la spital. În schimb, eu nu am avut o problemă de genul ăsta, mi-am desfășurat activitatea în continuare. M-am trezit a doua zi, m-am apucat iar de treabă prin curte. M-am bucurat cu Loredana și copiii de natură. A doua zi, simțit totuși că ceva nu e în regulă, am hotărât să-mi fac niște analize. Când am ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe, mi s-a oferit instant pijamaua de unică folosință pentru a intra în operație.”, a dezvăluit Bodo de la Proconsul, pentru Antena Stars, în urmă cu ceva timp. 

Cum s-a schimbat viața lui Bodo după operație


La trei ani de la Infarct, Bodo povestește cum i-a schimbat viața operația salvatoare dar și care este lecția cu care a rămas în urma acestei cumpene. 


„După infarct, viața mea s-a schimbat în bine. Infarctul a fost ca o revizie pentru corpul și organismul meu. Am văzut unde stau prost. Dumnezeu a fost bun cu mine și mi-a semnalizat treaba asta. Cu toate că am făcut un infarct și am trei stenturi nu am nicio problemă acum. Deja perioada de acomodare cu stenturile a trecut demult, organismul meu e obișnuit cu ele. 

Chiar de curând am făcut niște analize și au ieșit foarte bune. Pe electrocardiogramă nu se vede nicio urmă de accident la inimă, tensiunea o am bună, iar la sânge totul este normal. Văzând acum că sunt ok cu analizele, acum, când trec printr-o încercare, îmi frâng mâinile cu bucurie și mă întreb: ‘Doamne, oare ce lucruri bune mi-ai pregătit după încercarea asta`?”, a declarat Bodo de la Proconsul pentru Fanatik.ro.

 

VEZI ȘI: Cum arată viața lui Bodo de la Proconsul, după ce s-a mutat din București. Copiii adoptați ai artistului învață la școala din sat: „Comuna are o clasă de olimpici. În clasa lor sunt 7 elevi”


Secretul unei căsnicii fericite


Bodo a ajuns la a treia căsnicie. Relația cu Loredana a venit ca o gură de aer proaspăt pentru artist, după două eșecuri sentimentale. Nici povestea lor nu a fost lipsită de drame, chiar la începutul căsniciei cei doi experimentând episoade de infidelitate, Loredana având o aventură, în 2008, cu actorul Mihai Bendeac. Cei doi au trecut însă peste acest moment și acum trăiesc fericiți alături de cei doi fii adoptivi. 

„Secretul unei relații de lungă durată este Dumnezeu. Eu am avut trei căsnicii eșuate. Pot spune că doar Dumnezeu a făcut și face ca relația și căsnicia noastră să dureze. Când zic Dumnezeu, mă refer să ai o apartenență tu, ca familist. Iar apartenența mea este către Dumnezeu.  El a făcut atâtea pentru mine, dăruindu-mi o familie frumoasă, o soție superbă și doi copiii absolut geniali, plus că mai am unul mare în America. Trebuie să fac și eu ceva pentru El. Asta înseamnă să ai o relație apropiată cu Dumnezeu, să comunici. Am ales să citesc Biblia și să folosesc Îndreptarul acesta al vieții. Eu așa consider, că Biblia este un ghid al vieții omenești”, a mai spus Bogdan Marin pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel