Dana Roba, suferință fără margini. Cum arată mâinile femeii, după ce a fost lovită cu un ciocan de către soțul său: „Am o durere insuportabilă”/ VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Dana Roba, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dana Roba, instagram

Dana Roba le-a arătat fanilor cum arată mâinile sale, după ce a fost bătută de către soțul ei. Vedeta a scăpat de ghips. 

Dana Roba se reface ușor, după ce soțul ei a bătut-o cu bestialitate, în urmă cu câteva săptămâni. Acum, make-up artistul trebuie să fie supusă mai multor operații, pentru reconstrucția frunții și a degetelor. Recent, medicii i-au dat jos ghipsul de la mână, iar femeia susține că are dureri insuportabile, motiv pentru care a început ședințele de fizioterapie și kinetoterapie. 

Cum arată mâinile femeii, după ce a fost lovită cu un ciocan de către soțul său

Dana Roba le-a arătat fanilor săi cum arată mâinile sale, după ce a scăpat de ghips. Vedeta a recunoscut că are dureri mari și abia le poate mișca. Totodată, aceasta a mărturisit că este în căutarea unui medic ortoped bun.

„Ieri, când domnul Doctor mi-a dat jos pansamentul și ghipsul, am plâns mai mult ca niciodată. Va mulțumesc pentru toate rugăciunile voastre, datorită credinței pe care ști avut-o, astăzi sunt in viață. Am o durere insuportabilă, este foarte greu prin ce trec acum, dar știu că Dumnezeu este cu mine. Azi am început ședințele de fizioterapie și kinetoterapie', a scris Dana Roba pe pagina ei de Instagram.

Dana Roba: „Mă operează pentru refacerea mâinilor”

„Am fost la neurochirurg și mi-a spus că îmi dă voie să mă operez la mâini, la doctorul Pătrașcu, iar el a zis că în data de 25 se întoarce din concediu și o să fac o vizită la dânsul. O să îmi vadă mâinile și după aceea mă operează la operația pentru refacerea mâinilor. Pentru mine există totuși și varianta a doua că dacă aș găsi un doctor liber în țară sau la București, un doctor bun, m-aș duce chiar și mâine la el', a declarat Dana Roba, pentru wowbiz.ro.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Daniela Roba Make up artist (@danielarobamakeupartist)

Dana Roba, criticată dur, după ce a cerut bani pentru operații

Dana Roba este nevoită să scoată din buzunar o sumă destul de mare de bani pentru toate operațiile pe care urmează să le facă. Make-up artistul a recunoscut că îi este foarte greu, motiv pentru care a apelat la ajutorul oamenilor. Femeia susține că a primit mai multe mesaje în care a fost înjurată și criticată de faptul că cere bani oamenilor. 

”Am primit câteva mesaje de la câteva conturi false. În primul rând vreau să vă spun că cine dă lui își dă, așa scrie în Biblie. Eu nu milogesc niciun ban la nimeni. Doar pot să spun că sunt într-o stare critică și că nu pot să mă mișc cu mâinile mele, nu pot să mă duc la muncă și am doi copii de crescut.

Dacă sunt oameni cu suflet mare, la care le pune Dumnezeu pe inimă să mă ajute cu un bănuț, eu le mulțumesc din suflet. Nu creșesc la nimeni nimic, dar trauma prin care eu am trecut nu îi doresc nimănui să treacă. Nu ai voie să scrii un astfel de mesaj.”, a spus Dana Roba pe Instagram.

Citește și: Dana Roba, în lacrimi. Nu mai poate activa ca makeup artist: „M-a nenorocit cu ciocanul, ca să fie sigur că nu o să mai pot munci niciodată”

Dana Roba a răbufnit, după ce soțul ei i-ar fi trimis un mesaj din închisoare. Ce i-a transmis Daniel Balaciu: „M-a supărat foarte tare”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel