Dana Roba, criticată dur, după ce a cerut bani pentru operații. Make-up artistul trece prin momente grele: ”Am doi copii de crescut”

Sursa foto: Dana Roba, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dana Roba, instagram

Dana Roba a fost pusă la zid, după ce a cerut bani pentru operații. 

Dana Roba trece prin momente cumplite, după ce a fost bătută cu bestialitate de către soțul ei. Acum, vedeta se recuperează cu greu și este nevoită să facă mai multe intervenții chirurgicale la nivelul capului, dar și al mâinilor. 

Dana Roba, criticată dur, după ce a cerut bani pentru operații

Acum, Dana Roba este nevoită să scoată din buzunar o sumă destul de mare de bani pentru toate operațiile pe care urmează să le facă. Make-up artistul a recunoscut că îi este foarte greu, motiv pentru care a apelat la ajutorul oamenilor. Femeia susține că a primit mai multe mesaje în care a fost înjurată și criticată de faptul că cere bani oamenilor. 

”Am primit câteva mesaje de la câteva conturi false. În primul rând vreau să vă spun că cine dă lui își dă, așa scrie în Biblie. Eu nu milogesc niciun ban la nimeni. Doar pot să spun că sunt într-o stare critică și că nu pot să mă mișc cu mâinile mele, nu pot să mă duc la muncă și am doi copii de crescut.

Dacă sunt oameni cu suflet mare, la care le pune Dumnezeu pe inimă să mă ajute cu un bănuț, eu le mulțumesc din suflet. Nu creșesc la nimeni nimic, dar trauma prin care eu am trecut nu îi doresc nimănui să treacă. Nu ai voie să scrii un astfel de mesaj.”, a spus Dana Roba pe Instagram.

Nu mai poate activa ca makeup artist: „M-a nenorocit cu ciocanul, ca să fie sigur că nu o să mai pot munci niciodată”

După întâmplarea cumplită care i-a marcat viața, Dana Roba continuă să lupte. Într-o intervenție în lacrimi în emsiunea ”Exclusiv VIP” a lui Cristi Brancu, de la PRIMA TV, Dana a împărtășit cum se simte și ce dorințe are. 

„Acum chiar nu pot să muncesc. (…) Voi avea nevoie de ceva suportruri pentru încheieturile mâinii. M-a nenorocit cu ciocanul, ca să fie sigur că nu o să mai pot munci niciodată. Mi-a zis că vrea să mă vadă moartă decât divorțată. El în fiecare seară mă cicălea. Mă înjura foarte dur. Pentru siguranța copiilor mei am vrut să divorțez, să fie totul OK. În fiecare zi mă înjura și îmi spunea că o să îmi ia viața. I-am spus că nu am să mor niciodată. Mă înjura încontinuu. Mă înjura de față cu toată lumea din jurul meu. Mă mir cum de nu a omorât copiii... Toata lumea se miră cum de nu.(…) Mâinile cu care eu am înfrumusețat toată Timișoara, la București, oriunde… Nu există femeie în Timișoara, în acești 7 ani jumătate...”, a spus Dana Roba cu lacrimi în ochi, distrusă de durere.  


Despre cumplitul moment, ea a povestit: ”Am simțit o ceată de îngeri în jurul meu, care mi-au zis că nu voi simți durerea. (…) Îmi aduc aminte tot. Dar nu am simțit nicio durere, dar țin minte bine tot! Știu că Dumnezeu a fost cu mine. (…) Am fost în Valea Morții! (…) 2 zile am fost în comă și de vreo 7 ori m-au resuscitat în timpul operației.” 

”Datorită familiei mele sunt azi aici. Și oamenii din jur s-au rugat pentru mine. Le mulțumesc din suflet. Am găsit mii de mesaje. Erau trimise la început, când eram în comă. Toți au crezut că Dumnezeu va face o minune. (…) Doctorii ieșeau și îi spuneau tatălui meu că mă pierd, dar tatăl meu a crezut în Cristos. (…) Toți medicii s-au mirat că nu am spus niciodată că o să mor. Niciodată nu am spus cuvântul ăsta. (…) În salon, Dumnezeu mi-a dat viață, iar medicii s-au ocupat de mine ca de copilul lor. (…) Niciodată nu plâng față de copii. Fetele meu nu m-au văzut niciodată plângând și nu or să mă vadă niciodată. Nu trebuie să mă vadă plângând!” , a mai spus Dana RobaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 12 iul 2023, 17:21 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience