Dan Negru a refuzat să prezinte Revelionul la Sala Palatului: „Suma era frumușică”. Unde va putea fi urmărit în noaptea dintre ani

Data publicării:

Dan Negru a dezvăluit motivele pentru care a refuzat multe oferte primite de Revelion anul acesta.

Dan Negru este doar unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV de la noi din țară, care are și imaginea asociată imediat cu „Revelionul”. Timp de 25 de ani, acesta nu a lipsit de pe micile ecrane în noaptea dintre ani, iar publicul pare că nu s-a plictisit în niciun sezon de momentele unice prezentate de acesta, întrucât audiența a fost mereu acolo, alături de el, la Antena 1. Acum, după ce a semnat cu Kanal D, fanii erau pregătiți să-l urmărească pe omul de televiziune la postul concurent, însă surpriza este faptul că trustul turcesc nu va avea un Revelion moderat de Dan Negru. Ba mai mult, se pare că ofertele pentru acesta nu-s deloc puține, iar el a primit ocazia de a fi live, alături de oameni, în noaptea de Revelion la Sala Palatului, iar suma nu era deloc una de ignorat, recunoaște el.

„Vremea Revelioanelor TV a cam trecut. Încet-încet e ca în occident și la noi. Publicul are alte distracții în noaptea de Revelion, altele decât ecranele. 25 de ani de Revelioane am prezentat într-o țară care are de totul 100 de ani. Eu, din sfertul de secol cât are România, un sfert am făcut Revelioane.

Mi-au propus să fac Revelionul lui Negru la Sala Palatului. Suma era frumușică. Nu m-am băgat. Uneori nu banii sunt răspunsul în viață', a spus Dan Negru pentru ciao.ro.

Citește și: Dan Negru: „Avem cele mai mici salarii din Europa și cea mai mică speranță de viață”. Ce-l nemulțumește pe prezentator

Cum și-a dat seama că trebuie să renunțe la prezentarea Revelionului

Dan Negru nu a conștientizat direct câți ani au trecut de când el a prezentat neîncetat Revelionul la televizor. Într-un dialog sincer avut cu jurnalistul Mihai Tatulici, omul de televiziune spune că i-au fost deschiși ochii și a spus că, pentru moment, ideea de Revelion clasic nu-l mai reprezintă, motiv pentru care și-a dorit această pauză neașteptată.

„Am vorbit cu domnul Mihai Tatulici la un moment dat și m-a întrebat „Tu ai făcut 25 de Revelioane în România?” și am spus „Da, maestre!” ; și a replicat „Toată țara are un secol, tu un sfert de secol ai stat la Revelioane?”. Domnul Tatulici mi-a deschis un pic ochii și m-am gândit că într-o țară care are un secol eu un sfert din el am făcut Revelioane.

O fi de ajuns. Nu spun că am pus punct, dar avem vreme.”, a declarat Dan Negru, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola.

Citește și: Dan Negru, semnal de alarmă. Statul vrea să modifice legea armelor: „Orice român va putea să dețină câte vrea, chiar și cei condamnați penal”

Unde îl găsesc oamenii de Revelion

Cu toate acestea, Dan Negru va putea fi găsiti totuși undeva, în noaptea dintre ani. Prezentatorul spune, astfel, că a ales cea mai potrivită opțiune pentru el, acolo unde știe că publicul este încă un consumator fidel de mass media și că audiența va fi și ea pe măsură.

„De Revelion, pregătim, însă, în Republica Moldova, la Prime TV, unde lucrez de peste 15 ani, programele speciale de Sărbători. Acolo, televiziunea, ca și consum media, încă supraviețuiește’, a spus Dan Negru pentru Playtech.

VEZI și: Dispar banii cash? Dan Negru, reacție tranșantă: „E o Românie căreia nu-i pasă și care trăiește în bordeiele astea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel