Dispar banii cash? Dan Negru, reacție tranșantă: „E o Românie căreia nu-i pasă și care trăiește în bordeiele astea”

Data actualizării: | Data publicării:

Dan Negru a adus din nou în discuție situația financiară precară pe care au extrem de multe persoane din țara noastră.

Dan Negru a făcut o nouă postare pe rețelele de socializare, unde a scos în evidență diferențele sociale care sunt extrem de vizibile în continuare în România. Există foarte mule discuții în ultima vreme în țara noastră care dezbat amplu apariția unei monede digitale pe viitor, lucru care va duce, inevitabil, la dispariția banilor cash. Acest lucru e departe însă de a fi de interes pentru anumite persoane care abia ce își găsesc traiul de pe o zi, pe alta. De vină este statul român, consideră Dan Negru, care spune că cei care ne conduc nu încearcă sub nicio formă să-i ajute pe cei fără posibilități materiale să aibă parte de condiții de viață mai bune.

„Două Românii vorbesc despre dispariția cash-ului. Mai e o României căreia nu-i pasă nici de cash și nici de card. România care trăiește în bordeiele astea...Nu-s bogații vinovați de lipsurile săracilor. Suntem săraci fiindcă așa suntem conduși. 90.000 de milionari în dolari are azi România și cei care ne conduc n-au știut să aducă sărăcia mai aproape de bogăție. Le-a ieșit mereu invers.
Și n-au înțeles că e mai bine să trăieşti sărac într-o ţară bogată decât bogat într-o ţară săracă.”, a scris dan Negru pe rețelele de socializare. 

Citește și: Dan Negru: „Un om bun este de neînvins”. Cea mai importantă lecție pentru copiii săi, Revelionul 2024 și propunerea de a intra în politică - EXCLUSIV

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????? ???????????????????? (@negru_dan)

Dan Negru, părere tranșantă despre conferințele de leadership

O altă problemă majoră cu care se confruntă extrem de multe persoane din țara noastră este dorința arzătoare de a conduce neapărat într-un domeniu. Dan Negru însuși spune că a primit invitația de a „conduce” astfel de discursuri în anumite conferințe, care nu sunt deloc rău plătite, spune el, însă nu și-a dorit să amplifice și mai mult valorile și principiile pe care această idee le promovează. Nu avem nevoie doar de lideri, ci și de oameni care să construiască baza lucrurilor și să se ocupe de munca propriu-zisă, consideră el.

„Primesc vreo 2/3 invitații pe lună la conferințe despre leadership. Nu mă pricep, le refuz deși se plătește bine. Dar dacă aș putea, le-aș interzice! Cea mai nouă șarlatanie e industria conferințelor despre cum să reușești în viață, despre cum să fi lider.

Din cauza lor, nimeni nu mai ascultă, toți vorbesc. Toți vor să conducă, toți vor cârma, nimeni nu mai vrea vâslele. E o inflație de leadership. E o industrie scăpată de sub control. Copiilor li se bagă-n cap că trebuie să fie lideri. Mândria, orgoliul, "lupul alpha" au luat locul smereniei și cumsecădeniei.”, a mai spus acesta, în cadrul altei postări.

VEZI și: Cea mai mare dorință a lui Alexandru Arșinel. Dan Negru: „L-am mințit atunci! Era necăjit”. Nu i s-a îndeplinit, înainte să moară

Ce le transmite Dan Negru celor care „vânează” succesul

Succesul vine de la sine, însă până acolo, trebuie să muncești. În acest sens, Dan Negru consideră că cei care își fac un scop din a „vână” rezultatele absolute, nu vor face decât să se apropie și mai repede de eșec.

„Șarlatanilor care vând succesul le-aș spune că cei care sunt obsedați de succes, sunt primii care ratează! Și dacă-l au, nu știu să se bucure de el.
Nimeni nu mai vrea la vâsle, toți vor la cârmă pentru că pungașii păcălesc proștii vânzându-le iluzii de leadership.
Eu, înapoiat și retrograd cred că Ion Creangă avea dreptate :
"Dacă toată lumea ar învăța carte, n-ar mai avea cine să ne tragă ciubotele"., a încheiat Dan Negru.

VEZI și: „Eșecul e al părinților”. Cum își educă Dan Negru cei doi copii: Nu-i vreau performanți, nu-i vreau elite, nu-i vreau plecați la studii în străinătate



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel