Dan Negru, semnal de alarmă. Statul vrea să modifice legea armelor: „Orice român va putea să dețină câte vrea, chiar și cei condamnați penal”

Data publicării:
Dan Negru - Kanal D
Descriere foto: Dan Negru - Kanal D

Dan Negru a adus în atenția oamenilor o lege extrem de importantă, care ar putea suferi modificări în viitor.

Dan Negru este atât de îndrăgit de români pentru profesionalism, cât și pentru transparența de care dă dovadă întotdeauna omul de televiziune. Indiferent de cât de controversat ar putea părea un subiect, acesta a spus mereu lucrurilor pe nume și și-a dorit constant să le arate românilor realitatea sa, așa cum poate unii oameni nu ar avea posibilitatea să o cunoască altfel. Așa s-a întâmplat și de această dată, când prezentatorul de la Kanal D le-a expus celor din comunitatea sa o situație destul de alarmantă, care va avea loc curând la noi în țară. Este vorba despre legea armelor, povestește Dan Negru, care va fi supusă unor modificări ample. 

„Cea mai bună cenzură e abundența! În abundența de știri n-o mai vezi pe aia care te afectează.
Tiptil-tiptil, se modifică o lege despre care nu vorbește nimeni: cea a armelor.
Modificarea face ca orice român poate să dețină oricâte arme vrea. Chiar și cei condamnați penal pentru șantaj, proxenetism, trafic de persoane pot să aibă arme. Până acum cei care consumau droguri sau cei sub influența alcoolului nu aveau voie să aibă arme. De acu’ au voie!
Modificarea legii le permite.
Nu e tam-tam, nu e breaking news, n-o spune nimeni!
Pumnul e arma prostului!
Noi înarmăm proștii!
Ați văzut știrea asta undeva?
Așa arată noua cenzură: abundența de știri, cât să nu le vezi pe alea care-ți afectează ție viața.
Ce mai e prin războaiele altora?”, a scris Dan Negru pe rețelele de socializare. 

Citește și: Dispar banii cash? Dan Negru, reacție tranșantă: „E o Românie căreia nu-i pasă și care trăiește în bordeiele astea”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)

Dan Negru face praf statul român, în contextul războiului din Israel

Un alt subiect dezbătut recent de Dan Negru a fost cel în care omul de televiziune și-a exprimat dezamăgirea față de modul în care statul român a gestionat repatrierea românilor în țară, la izbucnirea conflictului în Israel. Lucrurile au stat cu totul diferit, când a fost vorba de ajutorul oferit cetățenilor ucraineni, povestește supărat Dan Negru.

„M-a speriat umilința cu care statul i-a tratat pe românii repatriați din Israel. Măcar în declarații să fi fost mai umani ! "Statul nu face caritate" a spus guvernu' și i-a suprataxat la bani pe toți cei care s-au repatriat cu Tarom. Ba da! Statul trebuie să și dea, nu doar ne ia!
Așa cum statul a ajutat financiar cetățenii ucraineni care fug de război, o poate face și cu românii care fug de război!
Până și bulgarii și-au repatriat gratuit cetățenii. Spaniolii, portughezii și multe alte țări au făcut-o!
Statul român și-a suprataxat cetățenii în caz de forță majoră!
Speriați-vă! La un posibil cutremur, statul ne va taxa salvarea de sub dărâmături !
Fiți umani măcar în declarații !
Învățați bunătatea!
Bunătatea e singura măsură a omului!”, a scris Dan Negru pe rețelele de socializare. 

Te-ar putea interesa și: Cea mai mare dorință a lui Alexandru Arșinel. Dan Negru: „L-am mințit atunci! Era necăjit”. Nu i s-a îndeplinit, înainte să moarăGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel