Cum slăbește Mirela Vaida 2-3 kilograme într-o săptămână: „Și gata, mi-am revenit rapid!”

Mirela Vaida a dezvăluit secretul siluetei sale. 


Mirela Vaida spune că nu este adepta dietelor. Cu toate astea, în momentul în care simte că ia în greutate, are o metodă simplă prin care slăbește. 

VEZI ȘI: Mirela Vaida, rețetă de ciorbă de perișoare: „Facem un borș bogat, ca în zona Moldovei”. Ingredientul secret folosit de prezentatoare

„Da, țin diete atunci când simt că am luat-o razna, că am pus cam multe kilograme. Atunci, sigur, țin o dietă de o săptămână-două. Mă reglez, dau jos cele 2 kilograme în plus, cam atât pun eu, 2 sau 3 kilograme maximum. După aceea, revin la viața normală.

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI: Mirela Vaida, rețetă specială de cozonac moldovenesc: „Acesta e cozonacul din copilăria mea. Îmi place să fie felia galbenă, mare” / EXCLUSIV

Dar nu am fost niciodată un om care să țină diete pe termen nelimitat. Uite, acum, în timp ce dau acest interviu, fierb o oală de sarmale. Știi cum miroase în casă? Miroase a costiță afumată, a slăninuță, a cârnăciori afumați, printre sarmalele acelea… E o nebunie. Mă pregătesc, după aceea, să fac o ciorbiță de perișoare. Deci, la mine în casă nu e cu dietă.

Eu sunt un om fericit când se mănâncă, și eu mănânc tradițional, frumos, românesc, nu salate și rucola. Iar atunci când simt că e cam mult și nu se mai încheie fusta, mă reglez. Mă hidratez câteva zile, țin așa un pic de „dietă sănătoasă, asta însemnând să nu consum mult, caloric. Și gata, mi-am revenit rapid! Pentru că am o viață activă și organismul răspunde imediat. De gătit, gătesc bine și chiar ar fi păcat să nu mănânce familia mea din mâna mea”, a declarat Mirela vaida pentru Viva. 

 

VEZI ȘI: Mirela Vaida, DIETA de după sărbători: „Am un secret. Singura dietă care dă rezultate la mine” / EXCLUSIV

Vedeta este pasionată de gătit

 

„Gătesc foarte mult și fac asta din pasiune. Îmi place. Iar copiii mei mănâncă tot ce le dau. Le place foarte mult și întotdeauna spun: „Mami gătește cel mai bine. Și soțul meu e pasionat de ceea ce gătesc eu. Ei consumă tot ce le pun în farfurie, pentru că le gătesc cu pasiune, așa cum am învățat eu de la părinții mei. Și eu mănânc, sunt o gurmandă”, a mai spus ea pentru sursa citată. 

Mirela Vaida, rețetă de sarmale moldovenești. Secretul inedit folosit de prezentatoare: „Pentru a da savoarea asta. După gustul din copilărie” / EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 04 Martie 2023, 14:38 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play