Cum se simte Mioara Roman, după ce fiica ei a anunțat că trece prin momente dificile: „Viața e cu bune și cu rele...”

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Roman a dat detaliile stării de sănătate a Mioarei Roman, după ce a fost internată de urgență.

Oana Roman a alarmat tot internetul după ce a dezvăluit starea de sănătate a mamei ei. Nu cu mult timp în urmă ea transmitea că „are nevoie de rugăciuni”, moment în care mii de urmăritori ai vedetei s-au „înghesuit” în secțiunile de comentarii cu urări de bine. 

Vezi și: Oana Roman, declarații dure la adresa lui Marius Elisei. Îl acuză de producere unui „dezechilibru emoțional” în viața Isei

Văzând „mobilizarea societății”, Oana Roman a simțit să le mulțumească acestora pentru efortul făcut în numele Mioarei Roman. Influencera se află într-o perioadă mai dificilă, mai ales că s-ar ocupa singură și de Isa, dar și de mama ei, singurul „ajutor” venindu-i din partea unor prieteni, potrivit spuselor sale.

Deși s-a plâns zilele trecute de faptul că familia nu este alături de ea, Oana Roman a mai precizat că mereu găsește putere acolo unde nu-i, și dacă tatăl sau sora nu sunt pe aproape, ea apelează la prietenii care o susțin continuu.

Vezi și: Marius Elisei și noua iubită s-au mutat împreună. Cei doi formează un cuplu de o lună de zile: „Nu suntem scandalagii”

Pentru a informa fanii cu privire la starea de sănătate a mamei sale, Oana Roman a declarat că „situația nu este una încurajatoare” și că mama ei nu s-ar simți chiar bine. Cu atât mai mult, potrivit unor declarații din trecut făcute de Oana, Mioara Roman ar suferi de mai multe probleme de sănătate care nu ar trece foarte ușor.

Ea știe că trece printr-o perioadă mai grea, mai ales că, mai nou, este și profesoară de „bune maniere”, în cadrul școlii private la care studiază Isa. După ce a trecut și scandalul cu Marius Elisei, vedeta are de înfruntat o nouă provocare.

„Ca în fiecare zi la ora 13:00 mă duc la mama. Situația nu este încurajatoare, nu vă ascund lucrul ăsta. Am pus pe hold proiectele, mă concentrez să fiu lângă ea cât am voie, pentru că nu am voie să stau prea mult la spital.”

Mai mult ca orice, ea trebuie „să fie lângă Isa”, chiar dacă „viața e cu bune și cu rele”, perioadele de orice fel fiind trecătoare: „Trebuie să trecem prin toate și să mergem mai departe și să ne luptăm să stăm cu capul sus, cu privirea înainte”.

Vezi și: Oana Roman, motivul pentru care s-a complăcut în relația cu Marius Elisei: „Am făcut asta mulți ani și regret” Ce spune vedeta despre singurătate

Nu în ultimul rând, vedeta se încrede în Divinitate, recomandând fanilor săi să „aibă încredere în Dumnezeu” și în „planurile Lui”.

Momentul în care starea de sănătate a Mioarei Roman s-a degradat a fost anunțat cu câteva zile în urmă de Oana Roman. Ea a fost anunțată de azilul unde mama sa este internată, iar în secunda următoare a luat-o pe Isa și au fugit la spital. Nici de această dată, vedeta nu a precizat cauza sau motivele agravării stării de sănătate a mamei ei, însă a obișnuit publicul prin referințe precum „greutățile vârstei”.

În cele din urmă, într-o apariție ulterioară pe rețelele de socializare, Oana Roman a anunțat că mama ei se simte mai bine, că a fost stabilizată, deși situația e încă foarte „volatilă”, nefiind luată o concluzie încă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel