Oana Roman, declarații dure la adresa lui Marius Elisei. Îl acuză de producere unui „dezechilibru emoțional” în viața Isei

Data publicării:

Oana Roman aduce acuzații dure la adresa fostului soț. Ce i-ar fi făcut fiicei lor, Isa.

Oana Roman vine cu noi declarații, de această dată mai grave ca niciodată. Vedeta susține că fiica ei, Isa, în vârstă de nouă ani, are grave probleme emoționale, iar cauza ar avea legătură cu absența tatălui din viața ei.

Vezi și: Oana Roman, singură în fața necazurilor. Starea mamei sale s-a înrăutățit: „Tata, sora și nici prea mulți apropiați...”

Nu au fost străine de ea momentele dificile, mai ales că Miorei Roman i s-a înrăutățit starea de sănătate, cu doar câteva zile în urmă vedeta solicitându-le fanilor  să se roage pentru mama ei. Problemele nu s-au terminat aici se pare, după ce fiica fostului premier al României declară că Marius Elisei ar fi „dat-o peste cap” pe fiica lor.

Așa cum și-a obișnuit fanii de ceva timp, Oana Roman a comentat pe rețelele de socializare noua problemă cu care se confruntă. Ea le-a vorbit direct urmăritorilor săi, precizând aproape toate detaliile situației:

„Trebuie să merg la școală să o iau pe Isa și apoi să o duc să facă prima ședință cu o doamnă psiholog cu care va putea vorbi pentru că are mare nevoie. Este extrem de afectată emoțional din cauza lipsei totale și bruște a tatălui din viața ei”, a declarat Oana Roman pe Instagram.

Vezi și: Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale. Vedeta a cerut ajutorul fanilor: „Are nevoie de rugăciuni”

Cu toate că înainte nu a precizat foarte multe despre implicarea tatălui ei în viața micuței, Oana Roman afirmă că acesta ar fi „dispărut” total din peisaj.

Toată lumea știe acum că Marius Elisei și-a regăsit iubirea în noua parteneră, cadru medical după cum spunea el, fapt ce pare că a atras mai direct sau mai indirect, o multitudine de declarații din partea Oanei Roman, dar și a fostului ei partener.

În ultimele săptămâni, Oana Roman i-ar fi închis linia de telefonie lui Marius Elisei, iar ea a spus publicului și pensia alimentară pe care ar trebui să o plătească, ca urmare a divorțului lor.

Lucrurile nu au mers tocmai bine, mai ales după ce a zis că bărbatul nu a achitat niciodată pensia alimentară, iar după spusele sale, nu ar fi o sumă atât de „mare” pentru fostul soț.

Vezi și: Oana Roman a avut prima zi de cursuri. Ce materie le predă copiilor

„Nu mă ajută absolut deloc, el nu se implică deloc în creșterea ei de ceva vreme. Eu o duc la școală, eu o iau, eu mă ocup de toate activitățile ei, eu o duc în vacanță, eu plătesc toate facturile, școala, activitățile, tot ce înseamnă creșterea ei.

Nu a plătit niciodată pensia alimentară, deși e 500 de lei, asta e suma pe care el a zis că poate să o ofere, dar nu o oferă nici pe asta.”, a mai spus vedeta, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de la Prima TV, notează Viva.

În final, vedeta transmite că „fiecare face ce vrea și ce crede”, iar acuzarea fostului soț pentru un eventual „dezechilibru emoțional” nu este puțin în fața publicului român:

„Este opțiunea lui, fiecare face ce simte și ce crede! Se mai văd din când în când, destul de rar, și la asta se rezumă', a mai dezvăluit Oana Roman.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel