Marius Elisei și noua iubită s-au mutat împreună. Cei doi formează un cuplu de o lună de zile: „Nu suntem scandalagii”

Data publicării:

Marius Elisei a oferit noi informații despre cum decurg lucrurile între el și actuala iubită. 

Marius Elisei și-a găsit de-o vreme fericirea în brațele unei noi femei, după relația tumultoasă pe care a avut-o alături de Oana Roman. Chiar dacă cei doi foști parteneri au încercat în repetate rânduri să-și mai ofere șanse după șanse, de dragul fiicei pe care o au împreună, se pare că lucrurile nu au mai funcționat deloc, astfel încât au decis de comun acord să meargă pe drumuri separate. Suferința nu a ținut însă prea mult pentru Marius, care trăiește o nouă poveste de dragoste cu femeia cu care s-a și mutat deja în aceeași casă.

„Da (n.r. s-au mutat împreună), nu mai e pe timpul ăla, stai să mai treacă… Dacă simțim un lucru, noi îl facem. Nu trebuie să așteptăm nu știu câte zile sau luni sau ani ca să vedem dacă e ok sau nu. Care e problema? Până în momentul de față nu s-a întâmplat nimic încât să ne supărăm unul pe celălalt, nu suntem scandalagii. Sănătoși să fim, ce o vrea Dumnezeu de aici încolo”, a declarat Marius Elisei, potrivit libertatea.

Citește și: Oana Roman, declarații dure la adresa lui Marius Elisei. Îl acuză de producere unui „dezechilibru emoțional” în viața Isei

Cum s-au cunoscut cei doi și de când formează o relație

Marius Elisei și femeia care i-a cucerit inima se cunosc de mai mulți ani, însă niciodată nu a fost vorba de o atracție ca în prezent. Cei doi s-au văzut întâmplător, în cadrul unei petreceri, când și-au dat seama faptul că între ei poate fi vorba de mai mult de o simplă relație de prietenie. Mai mult, chiar dacă Oana Roman spunea recent pe rețelele de socializare faptul că fiica sa se simte abandonată, din cauza faptului că tatăl său nu o mai caută și a ieșit brusc din viața sa, acesta spune că Isa i-a cunoscut iubita, iar cele două s-ar înțelege de minune.

„Cu ea n-am vorbit niciodată, dar s-a nimerit din 2003, când am avut primul job, să o văd în preajma unui job. N-am vorbit deloc pana acum, n-am schimbat o vorbă. Ne-am întâlnit într-un grup la o petrecere, am vorbit și asta a fost tot. Am povestit mici amintiri din copilărie și de acolo s-a declanșat totul. Suntem împreună de pe 6 septembrie.

În astea 3 săptămâni s-au întâmplat atât de multe lucruri, ne simțim de parcă ne știm de foarte mult timp. Am petrecut toți trei o zi împreună (n.r cu fiica sa și iubita). Oana nu știe de la mine, stie de la Isabela. Isabela a reacționat foarte bine, și ea este foarte calmă și iubește copiii. Ea lucrează în cadrul medical, chiar m-a bucurat ziua de duminică”, a declarat Marius Elisei, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

VEZI și: Marius Elisei ar vrea să devină din nou tată. Ce spune despre noua parteneră

A rupt orice legătură cu Oana Roman

Cât despre mama fiicei sale, Marius Elisei spunea că nu mai vrea să audă niciodată de ea, întrucât își dorește o viață liniștită. Ca acest lucru să fie posibil, bărbatul spune că a blocat-o pe vedetă pe toate mijloacele de comunicare, pentru a nu-i mai putea trimite niciun mesaj.

„Oana este blocată peste tot, în afară de mail, nu vreau să-mi mai stric stările. Eu am blocat-o, e mai bine pentru mine și pentru ea. Copilul are 9 ani, are telefon, știe să mă sune, să vorbească. Au fost momente în care am început să vorbim, după despărțire, dar o perioadă scurtă. Tot am încercat să încerc să trec peste orgolii, să accept, dar nu ai cum. Nu aș vrea să vorbesc despre motivul despărțirii, cred că niciun bărbat nu ar accepta asta. Nu știu dacă Oana și-a găsit pe cineva și nici nu mă interesează. Este discutabil dacă ea se bucură pentru mine. Doar m-a felicitat, dar am văzut ce a postat pe Instagram și e altceva.”, a continuat el.

Citește și: Oana Roman, șocată că unii români trăiesc din 3000 de lei pe lună. Cât câștigă fiica lui Petre Roman în prezent



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel