Oana Roman, motivul pentru care s-a complăcut în relația cu Marius Elisei: „Am făcut asta mulți ani și regret” Ce spune vedeta despre singurătate

Data publicării:

Oana Roman a dezvăluit motivul pentru care s-a complăcut în relația cu Marius Elisei. 

Căsnicia Oanei Roman cu Marius Elisei a fost una plină de împăcări și despărțiri. De data aceasta, se pare că relația celor doi a ajuns la final, definitiv, mai ales că bărbatul și-a găsit fericirea în brațele altei femei.

Oana Roman, motivul pentru care s-a complăcut în relația cu Marius Elisei

Oana Roman le-a mărturisit fanilor săi, pe rețelele de socializare, că nu se teme de singurătate, deoarece este cea mai bună soluție atunci când vrei liniște. Totodată, vedeta a recunoscut că s-a complăcut mult timp în relații toxice, doar din dorința de a nu rămâne singură. 

„În același timp mai vreau să vorbesc despre un subiect, am mai vorbit despre asta și uite, poate că fetele astea care mi-au scris nu au văzut atunci. Multe fete îmi scriu: «Dar nu ți-e frică de singurătate?». Ei bine, nu! Pentru că în momentul în care ieși dintr-o relație toxică și abuzivă, singurul lucru pe care ți-l dorești este singurătatea și liniștea. Ele (n.r. fetele care au întrebat-o dacă îi este frică de singurătate) îmi spun că le este frică să nu rămână singure și atunci acceptă și suportă cumva o situație foarte dificilă în cuplu, lucru pe care l-am făcut și eu foarte mulți ani și pot să spun că regret”, a spus Oana Roman, în mediul online.

Oana Roman a ținut să le de-a și un sfat femeilor care o urmăresc pe rețelele de socializare și care au trecut sau trec prin situații similare cu situația prin care a fost nevoită să treacă și ea. 

„Nu trebuie să acceptați sau să va complaceți într-o situație de genul ăsta din frica de singurătate. Recunosc că am avut și eu sentimentul ăsta, dar până la urmă mi-am dat seama că liniștea și împlinirea mea nu se vor putea regăsi și că prefer să fiu singură măcar o perioadă ca să pot să îmi revin”, a mai spus Oana Roman.

Marius Elisei și noua iubită s-au mutat împreună

După despărțirea de Oana Roman, Marius Elisei și-a găsit liniștea în brațele unei alte femei, cu care s-a și mutat împreună. Fostul soț al vedetei susține că, atunci când este dragoste, contează să faci lucrurile fix așa cum simți să le faci, fără să ai vreun regret. 

„Da (n.r. s-au mutat împreună), nu mai e pe timpul ăla, stai să mai treacă… Dacă simțim un lucru, noi îl facem. Nu trebuie să așteptăm nu știu câte zile sau luni sau ani ca să vedem dacă e ok sau nu. Care e problema? Până în momentul de față nu s-a întâmplat nimic încât să ne supărăm unul pe celălalt, nu suntem scandalagii. Sănătoși să fim, ce o vrea Dumnezeu de aici încolo”, a declarat Marius Elisei, potrivit libertatea.

Cum s-au cunoscut cei doi 

„Cu ea n-am vorbit niciodată, dar s-a nimerit din 2003, când am avut primul job, să o văd în preajma unui job. N-am vorbit deloc pana acum, n-am schimbat o vorbă. Ne-am întâlnit într-un grup la o petrecere, am vorbit și asta a fost tot. Am povestit mici amintiri din copilărie și de acolo s-a declanșat totul. Suntem împreună de pe 6 septembrie.

În astea 3 săptămâni s-au întâmplat atât de multe lucruri, ne simțim de parcă ne știm de foarte mult timp. Am petrecut toți trei o zi împreună (n.r cu fiica sa și iubita). Oana nu știe de la mine, stie de la Isabela. Isabela a reacționat foarte bine, și ea este foarte calmă și iubește copiii. Ea lucrează în cadrul medical, chiar m-a bucurat ziua de duminică”, a declarat Marius Elisei, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel