Cum se menține Laura Cosoi în formă, după cele trei sarcini. Regula strictă de la care nu se abate niciodată

Data publicării:

Laura Cosoi a dezvăluit cum este viața cu trei copii, dar și cu o carieră profesională solicitantă. 

Laura Cosoi este una dintre cele mai fericite mămici ale showbiz-ului românesc. Vedeta are trei fetițe minunate, de care este tare mândră și cărora încearcă să le ofere toată atenția de care au nevoie, chiar dacă proiectele desfășurate pe plan profesional pot fi uneori destul de solicitante. Un alt lucru care le-a atras atenția tuturor este și faptul că actrița arată extrem de bine după cele trei sarcini, astfel încât pare că kilogramele specifice în plus nu au afectat-o aproape deloc. Laura Cosoi spune, astfel, că tot secretul siluetei sale stă într-o viață destul de haotică, dar și în faptul că se ghidează după un program alimentar cu o regulă strictă, peste care nu trece niciodată.

„Nu știu. În stânga, în dreapta cu copiii, mai și lucrez… Dar eu nu mănânc seara, la ora 18:00 e ultima masă. Cam pe la ora 18:00 este ultima masă.

Fetele sunt acasă… Viața cu trei fete este bogată. Este adorabil. Dacă aș putea să stau doar cu ele și să nu fac nimic, ar fi extraordinar. Fetele sunt foarte tandre și iubitoare. Spun încontinuu „mama, mama” și îmi place asta foarte mult”, a declarat Laura Cosoi potrivit viva.

Citește și: Laura Cosoi, victima anxietății după naștere. Artista este pregătită pentru al patrulea copil

Cum s-a schimbat viața de cuplu după venirea pe lume a copiilor

Viața cu trei copiii este una extrem de frumoasă, dă de înțeles Laura Cosoi, însă nu este neapărat și cea mai simplă. Dacă venirea pe lume a celor doi copii nu le-a luat prea mult din libertate celor doi parteneri, apariția celei de-a treia fetițe a schimbat complet cursul lucrurilor, spune Laura Cosoi. Mai mult, cei doi obișnuiesc să-și ia copiii cu ei ori de câte ori pleacă în anumite călătorii sau ieșiri în oraș, lucru care presupune un efort suplimentar pentru orice părinte.

„Se schimbă dinamica, dar viața noastră nu s-a schimbat foarte mult la primii copii. Apoi la al treilea deja da, pentru că ești cu copiii non-stop. Noi suntem mereu cu ei, nu facem nimic fără ei și e cam greu să te regăsești în afara familiei, dar face eforturi, iar eforturile par că dau roade, deci e bine”,  a mai spus actrița, pentru wowbiz.

Te-ar putea interesa și: Motivul pentru care Laura Cosoi evită să le arate pe fetițe la televizor:: „Nu văd să fie copiii mei vedete”

Secretul pentru o relație reușită

Chiar dacă este mămică full time, Laura Cosoi încearcă să nu-și neglijeze deloc nici viața de cuplu, căreia trebuie să-i oferi mereu atenție, dacă îți dorești să funcționeze perfect, spune actrița. În acest sens, ea spune că și în relația cu partenerul, nu doar în cea cu copii, ai nevoie de foarte multă răbdare, dar și comunicare. 

„Important e să nu fie deodată amândoi în impas. Mi se pare că trebuie să îngădui, să ai răbdare, să comunici, e ca un al treilea, al patrulea, al cincilea copil, depinde câți ai acasă. Adică cuplul mi se pare că are nevoie de aceeași atenție ca și un copil”, mai spune ea.

VEZI și: „Mi se pare că sunt imbatabilă, nemuritoare”. Laura Cosoi trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Persoana care o ajută să se simtă de neoprit



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel