„Mi se pare că sunt imbatabilă, nemuritoare”. Laura Cosoi trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Persoana care o ajută să se simtă de neoprit

Laura Cosoi, foto Facebook
Descriere foto: Laura Cosoi, foto Facebook

Laura Cosoi trăiește, de 11 ani, o frumoasă poveste de dragoste. A devenit recent mamă pentru a treia oară, numărând acum trei fiice alături de soțul ei. Deși viața ei nu a fost ușoară, mai ales în ultimii ani, actrița reușește să își numere binecuvântările și bucuriile, mai des decât lacrimile. 

Laura Cosoi, mamă a trei fiice, soție, actriță, influencer și lista poate continua. Te-ai gândi, când poate această femeie să le facă pe toate. Când era însărcinată în 8 luni, cu cea de-a treia fiică, actrița filma pentru serialul Pup-o mă!. 

Acum, când micuța Lara abia a împlinit un an, ea deja a încheiat filmările pentru un nou lungmetraj, în care apare alături de buna ei prietenă - Adela Popescu, și ea o mamă eroină, cu trei băieți acasă. 

Într-un interviu pentru Unica, Laura Cosoi  dezvăluie de unde își ia forța să facă atât de multe lucruri. „Vinovatul” este soțul ei, pe care îl descrie drept motorul energiei sale, sursa ei de putere și bucurie. 


„Cred că prin echilibru, prin alimentație, pentru că aveam și ceva probleme cu fierea și, de acolo, eu aveam stări nasoale, după care am început să mă odihnesc, am început să spun ‘nu’ și asta a contat foarte mult, să am un om lângă mine care să mă susțină, să mă pot baza pe el. A contat enorm, enorm de mult în cei unsprezece ani de când sunt cu Cosmin, faptul că mie mi se pare că sunt imbatabilă, nemuritoare pentru că-l am pe Cosmin alături. Îmi dă această forță și această libertate, inclusiv faptul că pot să fac ce-mi place. Că nu-și pune niciodată problema în ceea ce mă privește, că ar trebui să stau acasă cu copiii în loc să lucrez. Atunci am găsit acest echilibru frumos în doi, evident copiii și, iarăși, mintea, că ți se ocupă mintea cu lucruri cu adevărat importante”, a declarat Laura Cosoi, în emisiune Fresh by Unica. 


Vedeta a primit mai multe lovituri de la viață, printre care și pierderea tatălui său, cu trei ani în urmă. Însă în mijlocul durerii, ea spune că și-a găsit forța pentru a trăi în prezent,  pentru cele trei minuni din viața ei: Rita (5 ani), Vera (2 ani și 10 luni) și Lara ( un an).


„Nu am mai avut timp să mă gândesc la nimic și cel mai puțin la mine, adică nu am timp să desfac firul în patru. Și ca să fiu onestă n-am avut o perioadă total lipsită de griji, adică am avut în familia mea probleme de sănătate cu cei dragi, pierderea tatălui, adică am trecut prin tot felul de etape grele, dar am învățat să privesc prezentul și să trăiesc mai mult în prezent decât în ce a fost și ce va fi.” a mai spus Laura Cosoi, la FRESH by UNICA.

 

Micile bucurii care îi luminează ochii

 

„Câteodată ești fericit numai că dorm copiii toți o dată și sunt cu adevărat fericită că e liniște și că poți să stai, să mai bei un pahar de prosecco. Încă îmi place să privesc cerul, seara îmi place să stau pe terasă, să stau în curte… Stăm într-o zonă frumoasă și îmi place și zumzetul mașinilor în planul zece, dar și liniștea curții, și luminile, și frunzele, avem fructe, avem zmeură. Stăm în centrul Bucureștiului și avem tufiș de zmeură. Încă mă bucur de faptul că mergem la biserică duminica, e un moment al nostru, al familiei noastre, asta mă face fericită. Copiii că sunt sănătoși și încerc să mă bucur, repet, de prezent, de azi, de acum și că trăiesc.”, a mai s pus actrița. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 29 iun 2023, 10:31 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience