Motivul pentru care Laura Cosoi evită să le arate pe fetițe la televizor:: „Nu văd să fie copiii mei vedete”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Laura Cosoi, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Laura Cosoi, Instagram

Laura Cosoi, mărturisiri din viața de acasă. De ce refuză vedeta să se prezinte cu fetițele la emisiuni.

Laura Cosoi, una dintre cele mai iubite vedete din România, nu este doar o actriță de succes, ci și o mamă dedicată în creșterea celor trei adorabile fetițe ale sale. Chiar dacă își împărtășește adesea bucuria de a fi mamă prin postări pe rețelele de socializare, Laura Cosoi este ferm convinsă că micuțele sale nu ar trebui să devină vedete.

Alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean, Laura Cosoi trăiește fericită rolul de părinte al celor trei fetițe, Rita, Vera și Lara, care au vârste apropiate. Rita are 4 ani, Vera are 2 ani, iar micuța Lara a împlinit recent un an. Invitată în emisiunea Fresh by Unica, talentata actriță a împărtășit detalii despre viața sa de mamă cu trei copii.

„Să ne vezi că suntem disperați”

Schimbarea majoră a fost simțită în trecerea de la unul la doi copii, dar odată cu venirea celui de-al treilea, lucrurile au devenit mult mai ușoare pentru Laura Cosoi și familia ei. Indiferent dacă este vorba de unul sau de doi copii, rutina zilnică rămâne în mare parte aceeași. 

„Cea mai mare schimbare a fost de la unul la doi (copii). La al treilea e mult mai ușor. Că e unul, îi, dar de la doi încolo nu prea mai contează, tot acolo. Le bagi pe toate în cadă, pijamalele acolo, le pregătesc între timp cu ce se îmbracă a doua zi, moațe, sandale. Se cresc unii pe alții, au grijă unii de alții, se joacă. Noi nu suntem niște oameni care să alerge după copii, prin parc, să ne vezi că suntem disperați. Doamne ajută să ne țină Dumnezeu sănătoși și să ne bucurăm de ei toată viața asta mare, lungă”, a declarat Laura Cosoi.

Se bazează și pe ajutorul bunicilor fetițelor

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, preferă să se ocupe personal de creșterea și îngrijirea fetițelor lor, renunțând la serviciile bonei. Cu toate acestea, atunci când au nevoie de ajutor, bunicii sunt mereu acolo pentru a sta alături de micuțele lor. Astfel, familia se bucură de sprijinul și implicarea generoasă a bunicilor în îngrijirea copiilor lor.

„Noi nu suntem singuri pe lume total. Evident, copiii merg la creșă și la grădiniță. Ceea ce înseamnă că ei de dimineață de la ora 9, 10, la ora 17 nu sunt acasă. Există aceste ore în care noi facem lucruri: Cosmin este la birou, eu mă duc la sport, am spectacole, am repetiții, am filmări. Seara, de obicei, ne petrecem timpul cu ele. Dar, dacă se întâmplă să existe un eveniment rămâne Cosmin sau are el o treabă, rămân eu”, a explicat Laura Cosoi, pentru Unica.

Îi ajută și vecinii

Deși sunt implicați personal în creșterea copiilor, bunicii din partea ambilor părinți sunt adesea prezenți pentru a-i ajuta. De asemenea, vecinii sunt de încredere și îi supraveghează pe cei mici în curte atunci când părinții sunt plecați pentru perioade scurte de timp. Laura Cosoi subliniază că sunt în mare parte singuri cu copiii, dar că nu sunt lipsiți de sprijinul necesar.

„Sau se întâmplă să avem amândoi ceva, ne ajută bunicii, părinții lui Cosmin care vin de la Târgu Mureș, sau mama mea care vine de la Iași, sau se mai întâmplă să avem și vecini care să stea să supravegheze copiii în curte vreo 2 ore cât suntem noi plecați. În mare parte noi suntem cu copiii, dar nu total neajutorați. Nu avem pe cineva care să îi culce și asta pentru că nu stau, sunt obișnuiți cu noi”, a mai spus ea, pentru Unica.


Nu vrea să le expună pe micuțe

Laura Cosoi explică că, în ciuda faptului că a fost invitată în emisiuni împreună cu fetițele sale, nu simte că acesta este momentul potrivit pentru a le expune publicului. Ea consideră că postările pe rețelele de socializare, în care vorbește despre viața sa personală, sunt suficiente. Totuși, în viitor, dacă una dintre fetițe, cum ar fi Rita, ar dori să participe la un casting și să devină o vedetă, Laura ar susține această dorință.

„Eu am fost invitată în emisiuni cu fetele, nu am simțit că e momentul să fac asta. Mi se pare că atâta timp cât eu postez cât postez e suficient, despre mine și despre viața mea. Probabil că atunci când Rita de exemplu, că e mai mare, și-ar dori să participe la un casting, și e o chestie pe care ar simți-o și ar vrea-o, de ce să nu îi insuflu și asta, dacă își dorește? Dar eu nu văd să fie copiii mei vedete. Vin părinții și întreabă cum să fac să apară și copilul meu la televizor? Nu pot să înțeleg. Apar la televizor ca să ce? Ce să facă? Numai așa, să îi vadă bunicii? Poate că e un miraj. Poate că pe mine nu mă dă pe spate, și atunci nu îi înțeleg. Dar dacă copilul ar fi un talent înnăscut, ar avea ceva de spus pe planul ăsta și ar fi un copil care e ceva nemaipomenit, chiar și la 5 ani, atunci da, l-aș încuraja să fie la televizor. Dar dacă ar fi ceva cu substanță, ar avea un mesaj de transmis. Dacă ar fi un exemplu pentru alți copii”, a explicat actrița, pentru sursa precizată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel