Cum se menține în formă Nicole Scherzinger. Regulile de aur pe care le urmează

Data actualizării: | Data publicării:

La 43 de ani, Nicole Scherzinger are o siluetă de zeiță. Iată secretele ei:

Nicole Scherzinger și-a câștigat faima la nivel mondial ca lider al grupului Pussycat Dolls, din anii 2000, care între timp s-a reunit și plănuiește să plece în turneu. Scherzinger a făcut o avere netă de 14 milioane de dolari datorită talentelor sale de cântăreață, dansatoare și interpretă, dar se întâmplă să aibă și unul dintre cele mai de invidiat siluete din lume. Atunci când vedeta împărtășește pe rețelele de socializare fotografii cu ea în costume de baie, este imposibil să nu fii impresionat de corpul ei tonifiat și perfect sculptat.

Este clar, urmărind spectacolele live ale Pussycat Dolls, că Scherzinger face un antrenament intens doar interpretând coregrafiile de dans ale grupului. Dar există, de asemenea, mult mai multe detalii despre cum se menține într-o formă atât de impecabilă, inclusiv despre antrenamentele pe care le face cu antrenorul ei, ce mănâncă, cum rămâne motivată și care este mentalitatea ei cu privire la menținerea în formă și sănătate. 

Cum se menține în formă Nicole Scherzinger


Nicole Scherzinger consideră că exercițiile fizice sunt principalul motiv pentru care reușește să se mențină în formă. Este, de asemenea, important pentru ea să își mențină condiția fizică, deoarece coregrafiile Pussycat Dolls pot fi destul de solicitante. Programul ei de exerciții fizice este divers și include activități cardio, precum drumețiile și înotul. Cântăreața este, de asemenea, un fan  yoga și postează adesea fotografii cu ea făcând yoga.

 

Fiind o dansatoare desîvârșită, Scherzinger încorporează și dansul în rutinele sale de exerciții fizice. Potrivit Longevity Live, ea face, de obicei, antrenamente HIIT care vizează partea superioară a brațelor, abdomenul, fesele și coapsele, după ce face o încălzire prin dans cu antrenorul ei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger)

Aceste imagini în care Scherzinger se antrenează dovedesc cât de dedicată este cu adevărat vedeta exercițiilor fizice!

Scherzinger își menține motivația de a-și duce la capăt antrenamentele invitându-și prietenii să facă sport. Ea a dezvăluit că unul dintre secretele sale în materie de exerciții fizice și dietă este să se antreneze cu prietenii.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger)

 

"Eu și prietenele mele ne sprijinim reciproc la antrenamente. Pentru că, știți, este greu să fii motivată uneori, așa că atunci când mergeți vă împingeți una pe cealaltă...", a spus ea pentru Women's Health. "Într-o zi mergem în drumeție, apoi încercăm o clasă de yoga, apoi facem un cardio. Pur și simplu ne motivăm reciproc".

Cântăreața a dezvăluit, de asemenea, că a avea un playlist bun de muzică pregătit o ajută să se mențină în top cu rutina de exerciții fizice.

Dieta pe care o urmează


Când vine vorba de alegerile ei alimentare, Scherzinger optează pentru alimente sănătoase și pline de nutrienți. În loc să se preocupe doar de reducerea caloriilor, ea urmărește să își satisfacă nevoile nutriționale prin intermediul dietei sale.

Longevity Live relatează că Scherzinger își începe ziua cu un mic dejun plin de proteine și carbohidrați complecși, cum ar fi pâine prăjită cu avocado, ouă poșate și somon afumat. Un astfel de mic dejun îi oferă multă energie pentru a face față antrenamentelor sale de zi cu zi. Uneori, ea mănâncă fulgi de ovăz cu fructe de pădure sau chiar șuncă.

Are un program de mese


O altă parte esențială a dietei și a rutinei de antrenament a lui Scherzinger este să mănânce doar la ore rezonabile. Atunci când încearcă să slăbească sau să rămână la o anumită greutate, nu mănâncă la orice oră. Acest lucru poate fi deosebit de dificil atunci când ea călătorește și se trezește la ore diferite.

"Când îmi urmăresc cu adevărat greutatea, mă abțin să mănânc noaptea târziu", a declarat ea într-un interviu acordat People.

Cântăreața preferă să restricționeze orele în care mănâncă, mai degrabă decât alimentele pe care le consumă, deoarece nu vrea să se simtă restricționată și să fie predispusă la excese alimentare.


Cum arată meniul zilnic

Micul dejun


Eat This a publicat un exemplu de meniu al dietei zilnice a lui Scherzinger, care surprinde alegerile alimentare pline de nutrienți pe care le face adesea. Când nu-și face pâine prăjită cu somon și avocado cu ouă poșate, ea va opta pentru un suc verde presat la rece și granola, iaurt, orez brun și o banană.

Prânz

Un prânz tipic ar fi o salată cu salată verde, roșii cherry, avocado, curcan și brânză.

Cină

 Apoi, pentru cină, îi plac adesea pastele fără gluten cu sos de roșii. 

Gustări

Gustările ei preferate ar fi fructele sau trufele de ciocolată. Dacă are poftă de ciocolată, preferă să mănânce o cantitate mică decât să își reprime pofta.


Scherzinger a vorbit sincer despre faptul că nu vrea să se abțină de la anumite mâncăruri pentru a se menține în formă. Unele dintre răsfățurile ei preferate de care se bucură uneori includ creveți și piure de cartofi, pizza, cartofi prăjiți și mâncare mexicană cu multă brânză.

"Nu vă privați de nimic pentru că, în cele din urmă, veți avea poftă de ceva și apoi s-ar putea să vă lăsați pradă. Totul cu moderație", a sfătuit Scherzinger într-un interviu pentru Women's Health. De asemenea, ea a vorbit despre importanța de a te iubi și de a te accepta, de a bea multă apă și de a dormi suficient atunci când încerci să te menții în formă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel