Marius Manole nu este de acord cu obiceiul pe care-l are Carmen Tănase, când e oprită pe stradă de fani: „Îl vezi pe om pentru prima dată...”

Data publicării:
Sursa foto: Marius Manole, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Marius Manole, Facebook

Marius Manole și Carmen Tănase petrec împreună foarte multe momente, întrucât cei doi împart foarte des scena, de unde s-a legat și relația de prietenie apropiată dintre ei doi.

Carmen Tănase și Marius Manole au astăzi o prietenie foarte apropiată, cei doi împărțind scena în repetate rânduri. Spre surprinderea fanilor însă, relația celor doi nu a fost mereu cea mai bună, ba chiar actorii se „înțepau” ori de câte ori se întâlneau undeva. O producție comună propusă de Lia Bugnar i-a obligat însă să lucreze împreună, de aici pornind și o strânsă relație de prietenie între cei doi.

“Nu ne suportam neapărat. Pe unde ne prindeam, ne înțepam și chiar nu eram de acord cu felul celuilalt de a exista pe lumea aceasta. Ni s-a propus acest spectacol de Lia Bugnar, “Ce avem noi aici?” și nu am avut încotro pentru că mie îmi plăcea textul, ei îi plăcea textul, eu nu voiam să renunț la rol, ea nu voia să renunțe la rol. Atunci am zis OK, dar la primele repetiții eram foarte distanți până când unul a zis ceva și am început să râdem. De atunci nu ne-am mai oprit din râs și râdem și în ziua de azi pe unde putem, chiar și în spectacole.”, a dezvăluit Marius Manole, pentru ego

Citește și: Marius Manole le răspunde „haterilor” din social media: „Se dă ca-n sacul de cartofi, zici că suntem niște de carton”

Cum reacționează Carmen Tănase când e asaltată de fani

Carmen Tănase e una dintre actrițele cele mai populare din țara noastră, astfel încât vedeta nu trece neobservată niciodată, când iese în public. Admiratorii vor întotdeauna să se fotografieze cu ea, o opresc pe stradă și i se adresează extrem de familiar, lucru care l-a bulversat puțin pe Marius Manole. Acesta spune că actrița tinde uneori să fie prea prietenoasă, fiind „un om foarte bun.”

“Vin, în primul rând, ca și cum ar fi prietena lor dintotdeauna: “Carmen, faci o poză, facem o poză?”. Nu e niciun fel de “doamna Carmen”. Ne zic: “Nu faceți o reclamă cu ciocolata aceasta, căci trebuie să o vindem?”. Noi facem. Ea stă cu toată lumea, vorbește, ia numere de telefoane, își dă numărul de telefon. E foarte prietenoasă, mult prea prietenoasă la un moment dat. Dai numărul de telefon, dar nu știi cui îl dai, îl vezi pe om pentru prima dată. Îi invită la teatru, dă bilete, e foarte omenoasă, e un om foarte bun. Dăm de mâncare câinilor din benzinării, plângem până plecăm de lângă ei, după ne gândim să ne întoarcem, să îi luăm sau să nu îi luăm, ne convingem unul pe celălalt: “Lasă, ai 2 câini, nu poți salva toată planeta!”. Cam așa sunt drumurile noastre.”, a spus Marius Manole. 

VEZI și: Ce meserie are, de fapt, Carmen Tănase. Nu are nicio legătură cu actoria: „N-aveam nicio legătură cu chestia asta, nu-mi plăcea deloc”

Fanii nu-l recunosc întotdeauna și pe Marius Manole

Cu toate că nu mai este român care să n-o identifice pe celebra actriță, când aceasta se afișează pe stradă alături de Marius Manole, există persoane care nu-l cunosc pe cel din urmă, explică Carmen Tănase.

“De cele mai multe ori mi se întâmplă. (n.r. să nu îl recunoască lumea când e cu ea) Dar eu nu am orgoliul acesta și nu ne poziționăm în felul acesta. Eu mă bucur foarte tare că are succes. E și normal, are o carieră în televiziune pe care eu nu am avut-o, nici nu știu dacă o să o am vreodată. E și normal, a făcut atâtea lucruri în viața ei. Avem, totuși, niște vârste diferite. Nu cred că acesta este scopul nostru și acesta să fie pariul, cine e mai cunoscut. Nu contează.”, spune Carmen Tănase.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel