Înțelegerea făcută de Anghel Damian și Lia Bugnar, după despărțire: „El are cheile de la casa Liei și se duce zilnic...”. Cum a reacționat Theo Rose

Data publicării:
Theo Rose, Anghel Damian, Lia Bugnar, sursa Instagram, Facebook
Descriere foto: Theo Rose, Anghel Damian, Lia Bugnar, sursa Instagram, Facebook

Se pare că anii petrecuți împreună dintre Lia Bugnar și Anghel Damian nu au putut fi trecuți cu vederea atât de repede, întrucât cei doi au strâns mai multe „bunuri” comune în această perioadă.

Anghel Damian și Theo Rose formează de câteva luni bune un cuplu, iar cei doi se pregătesc curând și de venirea pe lume a primului lor copil. Cu toate acestea, chiar dacă viitorul pare unul strălucit pentru cuplu, se pare că nici trecutul nu prea le dă pace. Recent, în spațiul public au apărut câteva fotografii cu artista și iubitul ei, care îi plimba câinele fostei sale, Liei Bugnar. În tot acel timp, Theo Rose stătea în mașină și aștepta, iar acest lucru a ridicat foarte multe semne de întrebare în rândul fanilor artistei. Se pare însă că surse apropiate din anturajul acestora au deslușit misterul și au dezvăluit de ce regizorul a recurs la acest gest. 

„Cățelul este al lui Anghel, el l-a adus în casă acum mulți ani. Animalul a fost crescut de Lia și de el. Când s-au despărțit, au decis ca lupul să rămână la Lia, dar cu amendamentul ca amândoi să aibă grijă de el. Astfel, el are cheile de la casa Liei și se duce zilnic la cățel, el îi cumpără mâncare, el îl plimbă, el îl duce la veterinar. Mai ales în perioada aceasta în care Lia este plecată mereu din București cu spectacolele de teatru. El i-a pus încă de la început lui Theo în vedere acest aspect, nu a întrebat-o. I-a spus cum vor sta lucrurile, iar ea a acceptat.”, a declarat o sursă din anturajul Liei, pentru cancan.

Citește și: Marius Manole nu este de acord cu obiceiul pe care-l are Carmen Tănase, când e oprită pe stradă de fani: „Îl vezi pe om pentru prima dată...”

Ce spunea în trecut Lia Bugnar despre Theo Rose

Anghel Damian și Theo Rose sunt, fără îndoială, unul dintre cele mai mediatizate cupluri, perioada aceasta. Au anunțat că formează un cuplu când nimeni nu se aștepta la asta, iar amândoi au lăsat în spate doi parteneri care au fost nevoiți să treacă peste această durere. Chiar dacă Theo Rose este astăzi un nume extrem de sonor la noi în țară, care se bucură de foarte multă popularitate, Lia Bugnar susținea în trecut că nu o cunoaște pe artistă și că știe vag câteva informații despre viața ei. Mai mult, în trecut, scenarista nu și-a dorit nici să dea vreo declarație cu privire la sarcina vedetei, care ar fi trebuit ținută departe de paginile ziarelor, susține ea. 

„Eu nu am vorbit în viața mea cu Theo Rose. Presupun că ne referim la acea fată care joacă în Clanul, nu? Și care cântă, nu? Eu sunt scenarist, eu stau acasă și scriu. Nu prea am legătură cu actorii din serial, decât cu cei cu care mă știam de mai demult. Ei îmi mai scriu și îmi mulțumesc pentru diverse lucruri.

Cu actrița din rolul “Vera” nu am o relație. Și, în afară de asta, ați vorbit de o sarcină?… Cred că orice lucru de început are delicatețea lui, timiditatea lui și cred că nu trebuie pus pe toate tarabele pentru că este mai bine să mergi pe burtă la astea, deoarece lucrurile trebuie să se întâmple așa cum trebuie. Nu trebuie să fie un subiect de ziar (n. r – sarcina lui Theo Rose) pentru că sunt atât de multe lucruri delicate la o asemenea situație și trebuie lăsate să se întâmple în felul lor, în armonia lor.”, a declarat Lia Bugnar, potrivit click.ro.

Te-ar putea interesa și: "Cine a scris tâmpenia asta de replică?". Lia Bugnar, scenarista serialului Clanul, are rolul Silviei, în sezonul 3: „Avem în comun faptul că ea l-a iubit foarte tare pe Costoiu”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel