Cum se menține în formă Jennifer Lopez, la 53 de ani. Secretul inedit al artistei: „Este o parte foarte importantă din viața mea”

Data publicării:

Jennifer Lopez a dezvăluit cum reușește să-și mențină silueta impecabilă.

Jennifer Lopez este un reper și un exemplu de urmat pentru toate femeile. Starul de la Hollywood, în vârstă de 53 de ani, poate fi adesea confundată cu o tânără de 20 de ani, întrucât deține, în continuare, formele perfecte, dar și un ten lipsit de pete inestetice sau riduri, specifice vârstei sale. Așadar, aceasta rămâne un sex-simbol pentru toată lumea, fiind una dintre cele mai râvnite femei la nivel internațional. 

Totuși, trebuie să știi că atingerea strălucirii lui J. Lo nu este deloc ușoară. Artista este dedicată stilului ei de viață din prezent și își păstrează rutina, indiferent de greutățile pe care le întâmpină.

"Nu este niciun secret că fitnessul este o parte foarte importantă din viața mea. Cred că există o corelație pozitivă între exercițiile fizice și sănătatea mintală. Atunci când găsești un echilibru bun prin determinare și concentrare, ne împingem în mod natural să fim cea mai bună versiune a noastră.", a declarat Jennifer Lopez, potrivit usmagazine.

Citește și: Jennifer Lopez, dezvăluiri neașteptate: Am suferit atât de mult, atât de mulți ani

 

În ce parte din zi se antrenează Jennifer Lopez

Jennifer Lopez spune că exercițiile fizice sunt "un factor de motivare" în viața ei, declarând pentru sursa citată anterior faptul că îi place să transpire "chiar de la prima oră a dimineții", indiferent de ceea ce îi rezervă "programul încărcat".

"Încerc să fac alegeri bune și să îmi echilibrez timpul", a mai spus artista.

Când vine vorba de exercițiile pe care le execută în sala de fitness, cântăreața spune că îi place să se provoce constant și nu rămâne niciodată doar la un tip de antrenament. 

"Întotdeauna evoluez și caut lucruri care să mă țină entuziasmată și motivată. Nu mi-e teamă să mă provoc, așa că sunt deschisă să mă forțez, ceea ce fac chiar acum în timp ce repet pentru noul meu album, [This Is Me... Now], care va fi lansat în această vară.", a mai spus aceasta.

VEZI și: Cum s-au reîntâlnit Jennifer Lopez și Ben Affleck, după despărțirea din 2004: „A fost o persoană foarte specială pentru mine întotdeauna”

 

Ce sporturi a practicat Jennifer Lopez

După cum declara chiar ea, Jennifer Lopez iubește diversitatea. Așadar, de-a lungul timpului, aceasta a practicat kickboxing, practica antrenamente în circuit, dar preferă și alte exerciții de tip burpees sau fandări. 


"Lucrând cu ea, este oarecum remarcabil pentru că este atât de harnică și are o atitudine atât de bună. Are o energie grozavă. Este pozitivă și generoasă. Este pur și simplu o femeie minunată.

Ea vine indiferent de ce, își ia timpul în serios, își cunoaște corpul, vrea să fie ea însăși. Știe că a munci din greu pentru a se antrena face parte din ea", a declarat creatorul de modă Tracy Anderson.

Totuși, chiar dacă este mereu în mișcare, vedeta știe și importanța de a acorda o pauză corpului său. Într-un interviu, Jennifer Lopez recunoștea faptul că a căzut și pradă epuizării, de-a lungul timpului.

"A fost o perioadă în viața mea în care dormeam între 3 și 5 ore pe noapte. Eram pe platou toată ziua și în studio toată noaptea și făceam junkeri și filmam videoclipuri în weekenduri. Aveam 20 și ceva de ani și mă credeam invincibilă. Până într-o zi, când stăteam într-o rulotă, iar toată munca și stresul pe care îl aducea cu sine, împreună cu lipsa somnului suficient pentru a mă recupera mental, m-au ajuns din urmă.", a mai spus artista. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel