Jennifer Lopez, dezvăluiri neașteptate: Am suferit atât de mult, atât de mulți ani

Data actualizării: | Data publicării:
Jennifer Lopez, captură video Youtube The View
Descriere foto: Jennifer Lopez, captură video Youtube The View

Jennifer Lopez a făcut mai multe dezvăluiri la lansarea noului său album.

Jennifer Lopez a anunțat lansarea noului său album "This is me now", într-un videoclip postat pe Instagram. Totodată, vedeta a și explicat de ce o lungă perioadă de timp nu a mai lansat niciun album nou.

"Acum 20 de ani m-am îndrăgostit și lucram la un album care se numea "This is me then". Totul era despre a imortaliza momentul în timp. Atunci a fost perioada în care m-am simțit cel mai inspirată", a declarat cântăreața.

"Am suferit atât de mult, atât de mulți ani, iar felul meu de a supraviețui era acela de a munci mai mult și de a ascunde această latură a mea. Dar acum la 20 de ani distanță, am parte de finalul fericit", a mai spus Jennifer Lopez.

Totodată, vedeta a menționat că acum a venit momentul să creeze un nou album care să marcheze momentele pline de fericire pe care ea le trăiește.

Pentru Ben Affleck a fost prea mult, ca un tsunami. A plecat din luna de miere

Starea lui Ben Affleck s-ar fi schimbat complet în timpul lunii de miere petrecută la Paris alături de frumoasa Jennifer Lopez. El ar fi trecut prin clipe răvășitoare. Căsătoria celor doi, din Las Vegas, face deliciul internațional al jurnaliștilor, în special al paparazzilor. ”Bennifer”, așa cum este numit cuplul, ține prima pagină a ziarelor internaționale. Să ne amintim că toată lumea vuit că a adormit Ben Affleck pe un vas de croazieră în timpul lunii de miere din Paris. 

PageSix se pare că ar avea date exclusive cu privire la plecarea actorului din Paris, scrie OkMagazine. Acesta ar fi fost extrem de afectat de goana intruzivă a paparazzilor, care le-au fotografiat fiecare mișcare, stând la pândă în cele mai neobișnuite locuri. 

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel