Cum s-au reîntâlnit Jennifer Lopez și Ben Affleck, după despărțirea din 2004: „A fost o persoană foarte specială pentru mine întotdeauna”

Data publicării:
Jennifer Lopez, Ben Affleck, Instagram
Descriere foto: Jennifer Lopez, Ben Affleck, Instagram

Jennifer Lopez a vorbit despre momentul în care s-a reîntâlnit cu Ben Affleck, actualul ei soț.

Au trecut aproape patru luni de când Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au căsătorit în Las Vegas și aproape două luni de la cea de-a doua nuntă, care a avut loc în casa lui Affleck din Georgia.

Cuplul, care s-a mai logodit în 2002 înainte de a-și încheia relația în 2004, și-a șocat fanii după ce s-au împăcat din nou în primăvara anului 2021.

Într-un interviu recent acordat revistei Vogue pentru numărul din decembrie 2022, celebra artistă a vorbit deschis despre căsătoria ei cu Affleck, dezvăluind faptul că cei doi au reînceput să vorbească din nou după ce ea a pus capăt logodnei cu fostul jucător de baseball Yankees, A-Rod, notează Yourtango.

Totul a început cu un e-mail, povestește Jennir Lopez, care și-a amintit cum Affleck i-a trimis un mesaj, după ce a apărut vestea despărțirii ei peste tot în presa internațională. De acolo, cei doi au început să poarte un adevărat dialog, stabilind chiar să se și întâlnească personal.

"Evident că nu am încercat să ieșim în public. Dar nu m-am ferit niciodată de faptul că, pentru mine, a rămas acolo întotdeauna un sentiment de dragoste.", a declarat Lopez pentru publicație.


"Oamenii din viața mea știu că a fost o persoană foarte, foarte specială pentru mine întotdeauna. Când ne-am reconectat, acele sentimente pentru mine erau încă foarte reale."

În timp ce actrița a recunoscut că a te împăca cu un fost iubit nu este întotdeauna o idee bună, ea și Affleck au fost o excepție.

"Nu știu dacă recomand acest lucru pentru toată lumea", a recunoscut ea. 

VEZI și: Motivul pentru care bonele lui Jennifer Lopez își dau demisia, după o săptămână de muncă

Cei doi ar fi început să vorbească de la începutul lui 2021

În mai 2021,  au apărut speculații potrivit cărora Affleck și Lopez au ținut regulat legătura prin mail, încă de la începutul lunii februarie 2021, cu o lună înainte ca Lopez și Rodriguez să își anuleze logodna.

Mai mult, după ce artista a zburat în Republica Dominicană pentru a-și filma filmul "Shotgun Wedding", Affleck i-ar fi trimis un mesaj. Actorul i-a scris pentru a-i spune  cât de frumoasă arăta în fotografii]și cât de mult și-ar fi dorit să fie acolo cu ea".

"Tot ce ne-am dorit vreodată a fost să ajungem într-un fel de pace în viețile noastre, unde să simțim cu adevărat acel tip de dragoste pe care o simți când ești foarte tânăr și te întrebi dacă poți avea din nou asta. Oare există? Este ea reală? Toate aceste întrebări pe care cred că toată lumea le are.", a mai spus artista.

Jennifer Lopez, dietă strictă. Așa se menține artista în formă, la 53 de ani

Jennfier Lopez și Ben Affleck, nuntă ca în povești

Ben Affleck și Jennifer Lopez au făcut în Georgia, sâmbătă, la puțin peste o lună după ce și-au spus spus "Da" în Las Vegas.

Printre vedetele prezente la marele eveniment s-au numărat prietenii  lui Affleck, Matt Damon și soția sa, Luciana, regizorul Kevin Smith și soția sa, Jennifer, actorul din Clerks, Jason Mewes și soția sa, Jordan Monsanto, și un agent de talente de top de la Hollywood, Patrick Whitesell și soția sa, modelul/actrița Pia Miller.

Artista internațională a purtat la ceremonie o rochie albă, superbă, cu o trenă lungă de peste 6 metri și un voal uriaș, iar Affleck a purtat o cămașă, sacou alb și pantaloni negri.

Oaspeții au fost  îmbrăcați în alb, iar evenimentul a avut loc pe terenul complexului lui Affleck de lângă Savannah. Pregătirile pentru marea sărbătoare au inclus un cort pe moșie cu scaune albe așezate pentru invitați înconjurați de verdeață și flori albe, un pian complet alb, mese elegante așezate pe un doc pe malul râului și o platformă pentru un foc de artificii, potrivit people.com

Meniul festiv a fost compus printre altele din cotlet de porc prăjit cu legume şi orez, precum şi preparate la grătar.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel